درباره محصول در بین سنسور های مجاورتی سنسورهای مجاورت القایی بیشترین حجم فروش را دارند، میلیونها سنسور فاقد تماس (Non-Contact) یا مجاورتی القای (inductive proximity sensor)در حال حاضر تقریباً در هر صنعتی مورد استفاده قرار میگیرند.سنسور مجاورتی القایی معمولا از چهار قسمت اصلی تشکیل شده است؛ هسته آهنی همراه با سیمپیچها، یک نوسانساز (Oscillator)، مدار اشمیت تریگر (Schmitt Trigger) و یک تقویتکننده خروجی.شما می توانید سنسور القایی اتونیکس PRCML18-5DN را از فروشگاه اتوماسیون صنعت جنوب تهیه فرمایید .مدل های با تنوع های دیگری موجود می باشد لطفا تماس حاصل نمایید با تشکر .. . سنسورهای مجاورتی القایی سری PR دارای کارایی بالا در تشخیص و مقاومت بالا در برابر نویز به واسطه IC مخصوص می باشد.. این سری در اندازه های مختلف و فاصله های تشخیص متفاوت در دسترس اند. در کاربردهایی که نیاز به تشخیص غیرتماسی اجسام غیرفلزی وجود دارد این سری گزینه مناسبی محسوب می شود. سری PR در سه نوع دوسیم DC و سه سیم DC و دو سیم AC موجود می باشد.
سنسور القایی چیست
سنسور القایی چیست ؟ از سری سنسور های مجاورتی می باشند که برای تشخیص اهداف خود نیازی به ارتباط فیزیکی با آنها ندارند. این ویژگی باعث عمر مفید سنسور و اطمینان بالای آنها نسبت به دیگر سنسور ها شده. هدف تشخیص سنسور های القایی اجسام فلزی می باشند. جهت دریافت لیست قیمت خرید سنسور القایی آتونیکس با اتوماسیون صنعت جنوب نمایندگی Autonics در ارتباط باشید و همچنین جهت دانلود کاتالوگ فارسی سنسور القایی آتونیکس به انتهای مقاله مراجعه کنید.
عملکرد سنسور القایی آتونیکس :
عملکرد این سری سنسور ها به این صورت می باشد که با ایجاد میدان مغناطیسی در اطراف خود، تغییرات محیط خود را شناسایی می کنند. با توجه به این که موادی نظیر آب، روغن و خاک در یک میدان مغناطیسی تاثیری ندارند، بنابر این سنسور های القایی می توانند در محیط های مرطوب و کثیف راندمان بالایی داشته باشند.
خروجی سنسور القایی :
خروجی سنسور های القایی میتواند AC یا DC باشد.
دیاگرام سیم بندی حسگر القایی دو سیم AC :
دیاگرام سیم بندی حسگر القایی دوسیم DC :
دیاگرام سیم بندی سنسور القایی سه سیم DC :
سنسور القایی PNP
سنسور القایی NPN
دیاگرام سیم بندی سنسور القایی چهار سیمه DC :
نکات مهم خرید سنسور القایی چیست ؟
- ابعاد و شکل سنسور
- فاصله تشخیص سنسور
- ابعاد هدف تشخیص سسنور
- خروجی سنسور
- نحوه ی اتصال سنسور ( کابل، کانکتور، کابل-کانکتور )
برخی از کاربرد های سنسور القایی
شتخیص موقعیت قوطی ها در خط تولید نوشیدنی یا کنسرو
تشخیص محل سینی های مواد غذایی در خطوط پردازش گوشت
تعیین محل درب اتومبیل در طی فرآیند جوشکاری نقطه ای
سنسور القایی Autonics
سنسور های القایی شرکت Autonics همچون سایر محصولات این شرکت از تنوع بالایی برخوردار می باشند. در ابعاد و شکل های مختلف طراحی تولید شده اند. دارای خروجی متنوع (سنسور القایی NPN، سنسور القایی PNP و…) هستند.
جهت خرید سنسور القایی آتونیکس و اطلاع از لیست قیمت سنسور القایی آتونیکس با شرکت تتا صنعت نمایندگی فروش محصولات آتونیکس تماس بگیرید.
جهت مشاهده مشخصات فنی و مقایسه انواع سنسور القایی اینجا کلیک کنید.
جهت دانلود کاتالوگ فارسی سنسور القایی آتونیکس اینجا کلیک کنید.
در ادامه سری های مختلف سنسور القایی Autonics آماده است:
ورود
PFI
ورود
AS
ورود
PRD/PRDW
ورود
PRCM
ورود
PR/PRW
ورود
PS/PSN
ورود
PRACM
ورود
PRDACM
ورود
PRDCM
ورود
PRDA/PRDAW
ورود
PRA/PRAW
ورود
PRFA/PRFAW
ورود
PRFD/PRFDW
ورود
PRFDA/PRFDAW
ورود
PRF/PRFW
سنسور القایی Autonics چیست ؟
از سری سنسور های مجاورتی می باشند که برای تشخیص اهداف خود نیازی به ارتباط فیزیکی با آنها ندارند. این ویژگی باعث عمر مفید سنسور و اطمینان بالای آنها نسبت به دیگر سنسور ها شده. هدف تشخیص سنسور های القایی اجسام فلزی می باشند.
لیست قیمت سنسور القایی آتونیکس
جهت دریافت لیست قیمت خرید سنسور القایی آتونیکس با اتوماسیون صنعت جنوب نمایندگی Autonics در ارتباط باشید و همچنین جهت دانلود کاتالوگ فارسی سنسور القایی آتونیکس به انتهای مقاله مراجعه کنید.
دیدگاه خود را بنویسید