رله اندر ولتاژ UVT 200- 250 AC/DC برند LG/LS کره جنوبی

Under voltage trip release cooll 200 - 250 LG/LS South Korea

از {{model.count}} رای
تعداد
نوع
محصول در بسته بندی اصل تضمین سلامت و اصل بود کالا طبق مشخصات درج شده .
لطفا توجه فرمایید : تمامی قیمت ها افزایش یافته لطفا قبل از خرید و واریزی وجه آن( قیمت را استعلام فرمایید) با تشکر .
فروشنده: فروشگاه اینترنتی اتوماسیون جنوب
آماده ارسال ناموجود
0
750,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
کمی صبر کنید...
  • کشور سازنده: ال اس / ال جی کره جن...
  • ولتاژ تغذیه: 220 AC/DC

کاربرد رله آندر ولتاژرله آندر ولتاژ بخشی از لوازم جانبی کلید اتوماتیک و کلید هوایی محسوب شده که به منظور کنترل و فرمان از راه دور یا قطع و وصل استفاده می شود.در واقع رله آندر ولتاژ در داخل کلید اتوماتیک یا کلید اتوماتیک هوایی جاسازی می شود. برای قطع کلید با برقرار کردن بوبین آن، می توان آن را قطع و وصل کرد. زمانی که برق فرمان بوبین قطع شود، کلید نیز به شکل خودکار قطع خواهد شد.این رله در بازه های مختلف ولتاژ، نقش تشخیص دهنده ی کاهش ولتاژ را در کلید ایفا می کند. تا زمانی که این ولتاژ به حد معین نرسد، کلید دوباره کار نمی کند.جهت هرگونه پرسش لطفا با مشاورین ما تماس بگیرید :

رله آندر ولتاژ چیست؟

به رله ای آندر ولتاژ می گویند که کنتاکت های آن به هنگام کاهش ولتاژ (کمتر از ولتاژ تنظیم شده) کار می کنند. رله افت ولتاژ برای محافظت در برابر افت ولتاژ، تشخیص اتصال کوتاه و … مورد استفاده قرار می گیرد. معمولاً این رنج بین 70 تا 35 درصد کمتر از میزان مشخص شده ولتاژ نامی، می باشد و همچنین ولتاژ وصل آن بالاتر از 80 درصد ولتاژ نامی کلید اتوماتیک در نظر گرفته شده است. این نوع رله به طور معمول با تنظیمات تاخیر زمانی ارائه می شود. کلیدهای مینیاتوری تا زمانی که ولتاژ مناسب به رله وارد نشود، نمی توانند شروع کاری مجدد داشته باشند. UVR مخفف عبارت Under Voltage Relay می باشد.

محافظت در برابر ولتاژ کم

کاهش ولتاژ زمانی رخ می دهد که ولتاژ متوسط یک سیستم قدرت سه فاز از سطح ولتاژ مورد نظر پایین بیاید و گاهی اوقات به آن اصطلاح نمیه خاموشی نیز گفته می شود. دستگاه های الکترومکانیکی از جمله موتورهای سه فاز و پمپ ها به گونه ای طراحی شده اند که در سطح ولتاژ مشخصی کار می کنند. اگر این دستگاه ها مجاز به کار در سطح ولتاژ کاهش یافته باشند، جریان های بالاتری را مصرف خواهند کرد. افزایش جریان باعث افزایش گرما در سیم پیچ ها و کویل های تجهیزات می شود که عایق بحرانی محافظت  کننده ی آن ها را از بین می برد. کار کردن در شرایط افت ولتاژ می تواند عمر تجهیزات الکترومکانیکی را به شدت کاهش دهد و منجر به نارسایی زودرس شود.

شرایط افت ولتاژ، معمولاً توسط ترانسفورماتورهای کمکی یا زیاد بارگذاری شده و تأسیسات ایجاد می شود. در زمان های پیک مصرف یا وقتی دستگاهی به مشکل بر می خورد، تقاضای انرژی بالاتر از حد مصرف تراسفورماتور فته و در نتیجه ولتاژ کاهش می یابد. این شرایط ممکن است بدون هشدار رخ بدهد و علائم واضحی را نشان ندهد. برای محافظت از موتورها و تجهیزات، از رله مانیتور سه فاز که به عنوان یک رله خرابی فاز نیز شناخته می شود، به عنوان یک راه حل مقرون به صرفه برای جلوگیری از آسیب زیاد در برابر ولتاژ استفاده کنید. رله مانیتور سه فاز، با حفاظت از ولتاژ، می تواند هنگام خاموش شدن ولتاژ، تجهیزات را خاموش کند و از آسیب دیدن جلوگیری نماید. این رله ها برای عیب یابی سریع و کاهش زمان خرابی، نشانگر روشنی از خطای موجود در سیستم می باشد.

چند مورد از موتورهای سه فاز و سایر تجهیزات معمولاً در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرند:

  • سیستم HVAC
  • معدن
  • پمپ ها
  • آسانسور
  • جرثقیل
  • بالابر
  • ژنراتور
  • سیستم آبیاری
  • پتروشیمی
  • فاضلاب
  • ماشین آلات صنعتی

عملکرد رله آندر ولتاژ

برای کنترل و فرمان از راه دور و یا قطع و وصل از طریق کنترل‌کننده ها مانند PLC از رله شنت و رله آندر ولتاژ استفاده می‌شود. این رله‌ ها جزء لوازم جانبی کلید اتوماتیک کامپکت و کلید هوایی به شمار می‌رود. کلیدهای اتوماتیک و هوایی معمولاً به صورت دستی کنترل می‌شود ولی رله شنت و رله آندر برای مدارات کنترل و فرمان استفاده می‌شوند.

رله آندر ولتاژ داخل کلید اتوماتیک یا هوایی قرار می‌گیرد. ولی تنها برای قطع کلید، ایمنی در تداخل دو کلید (مثل کلید برق اصلی و ژنراتور) و اجازه راه اندازی کلید استفاده می‌شود. با برق‌دار کردن بوبین رله آندر ولتاژ، می‌توان کلید را قطع و وصل کرد. هرگاه برق فرمان این رله قطع شود، کلید به صورت خودکار قطع می‌شود.

در واقع به عنوان یک سوئیچ امکان جداسازی منبع یا کلید از بار را می دهند. به طور معمول،  MCCB پس از یک تریپ نیاز به تنظیم مجدد دستی دارد اما در سلونوئیدها یا موتورها برای کنترل از راه دور امکان پذیر است. تغذیه لازم برای تریپ آندر ولتاژ از داخل مدار شکن یا همان کلیدهای مینیاتوری کامپکت تامین نمی گردد، بنابراین باید از یک منبع خارجی مانند باتری تأمین شود. برخی از قطع کننده های مدار اجازه نصب فیلد یک کیت تریپ افت ولتاژ را می دهند، در حالی که برخی دیگر هنگام سفارش کار قطع کننده نیاز به نصب کارخانه دارند و باید سفارش گذاری شوند. پس باید ویژگی و خاصیت مدار شکن را برای رده بندی ولتاژ AC و DC  در دسترس و روش نصب آن ها را بررسی نمایید.

رنج های رله آندر ولتاژ

رله های افت ولتاژ دارای رنج های متفاوتی می باشند که در زیر به برخی از آن ها اشاره می شود:

  • 12  ولت DC
  • ·          24 ولت DC
  • ·          48 ولت DC
  • ·          60 ولت DC
  • ·          125-127 ولت DC
  • ·          220-230 ولت DC
  • ·          250 ولت DC
  • ·         24  ولت AC
  • ·          48 ولت AC
  • ·          60 ولت AC
  • ·          110 ولت 120-127 ولت AC
  • ·          208-230 ولت AC
  • ·          380-400 ولت AC
  • ·          440-480 ولت AC


تفاوت رله شنت تریپ و رله آندر ولتاژ چیست؟

 

همانطور که می‌دانید هر دو رله شنت و رله آندر ولتاژ به عنوان تجهیزات جانبی در کلید اتوماتیک(کمپکت) مورد استفاده هستند و دارای شکل فیزیکی یکسانی هستند و صرفا از روی کدهای درج شده روی بدنه رله شنت و رله آندر ولتاژ میتوان آنها را به صورت فیزیکی از یکدیگر تمیز داد اما نکته مهم آنست که هریک عملکردی منحصر به فرد دارند کهتفوت بین رله‌ها را مشخص می‌کند،در ادامه به طرز عملکرد هر یک از این رله‌ها خواهیم پرداخت.

رله شنت چیست؟

رله شنت(به انگلیسی shunt relay) در واقع یک تجهیز جانبی برای کلیداتوماتیک محسوب می‌شود که وقتی به ترمینال‌های آن نیرو اعمال می‌شود به  صورت مکانیکی بریکر را قطع می‌نماید. نیرویی که به رله اعمال می‌شود از داخل کلید اتوماتیک نمی‌باشد بنابراین باید از یک منبع خارجی تامین شود.

برای انتخاب رله شنت  ac یا dc در رنج ولتاژهای موجود ابتدا باید نوع بریکری(کلید اتوماتیک) که در اختیار دارید را چک کنید تا باتوجه به مشخصات آن بریکر،رله شنت و رله آندر ولتاژ مربوطه را خریداری نمایید.

رله شنت تریپ(به انگلیسی shunt trip که عنوان رایج دیگری برای رله شنت است) برای قطع کردن کلید اتوماتیک در مواقع خطا استفاده می‌شود اما این خطاها را از بریکر حس نمی‌کند بلکه از یک منبع خارجی تشخیص می‌دهد.برای مثال شما می‌خواهید در زمان رخ دادن یک واقعه آتش سوزی بریکرتان عمل کند بنابراین به محض اینکه سنسورهای حرارتی،حرارت آتش را تشخیص دهند بوبین رله نیرویی را اعمال و بریکر را قطع خواهد نمود پس رله از منبعی بیرونی برای تشخیص خطا بهره می‌گیرد نه از درون بریکر.

رله آندر ولتاژ چیست؟

رله آندر ولتاژ رله ای اتوماتیک می‌باشد که به مدار اصلی وصل است و  زمانی که در مدارشاهد افت یا قطع ولتاژ هستیم،کلیداتوماتیک را قطع می‌کند.

این رله‌ها کجا نصب می‌شوند؟

محل قرارگیری رله‌ها در بریکر

طبق آنچه در تصویر فوق مشاهده می‌کنید،رله شنت و رله آندر ولتاژ درون کلیداتوماتیک در مکان‌هایی که برای آنها تعبیه شده اند جای می‌گیرند.بریکرها(کلیدهای اتوماتیک) به طور کلی امکان نصب یک الی دو رله  را دارا هستند اما اگر بخواهیم تعداد بیشتری رله  را در آنها قرار دهیم می‌توان درخواست کرد تا به صورت سفارشی در کارخانه بریکرها را متناسب با نیاز ما بسازند.

ساختمان این رله‌ها به چه صورت است؟ عملکرد آن‌ها به شکل است؟

ساختار فیزیکی مشابه رله‌ها

اساسا رله شنت یک سیم پیچ قطع به علاوه ی یک واحد قطع دارد و این واحد برای قطع حرارتی و الکترومغناطیسی استفاده می‌گردد.ولتاژ تعیین شده به سیم پیچ رله شنت تریپ اعمال شده و بریکر،جریان را قطع می‌کند.


رله شنت  در مواقع اضطراری کلیدهای اتوماتیک را با اعمال یک نیروی الکتریکی قطع می‌کند تا آسیبی متوجه افراد و تجهیزات نشود. در واقع رله یک وجهه حفاظتی برای بریکر ایجاد می‌کند علاوه بر این ویژگی،رله شنت این امکان را به بریکر می‌دهد تا یک کلید بیرون از آن نیز بتواند فرمان قطع توان را از راه دور صادر کند.


یک کلید اتوماتیک دارای حفاظتی ترکیبی از سنسور حرارتی و مغناطیسی می‌باشد که نوع قدیمی‌تر آنها از واحدهای قطع(تریپ) الکترومکانیکی استفاده می‌کردند که در دو نوع ثابت و قابل تعویض موجود بودند.

 

مشاهده قیمت انواع کلید و کنتاکتور  

تفاوت بین رله شنت و رله آندر ولتاژ چیست؟

رله شنت و رله آندر ولتاژ هر یک دارای ویژگی‌های بخصوصی می‌باشند و براساس آنچه در مدار نیاز داریم آنها را انتخاب می‌کنیم.

رله شنت تریپ تجهیزی الکتریکی است که با اعمال نیروی آنی عمل می‌کند و با مدار باز کردن بریکر از طریق اعمال نیرو به بخش مکانیکی آن،جریان را قطع می‌کند بنابراین رله شنت نیازمند یک نیرو برای اعمال به بریکر می‌باشد چون ما برای اینکه تمامی‌موارد ذاتی و یا غیرذاتی بریکر را تحت کنترل داشته باشیم باید ولتاژ تغذیه را کنترل کنیم.

بین کنتاکت‌های باز (به انگلیسی Normally Open که به اختصار NO رایج است)رله شنت تریپ سیمی‌تعبیه شده که فورا بعد از بازشدن یا قطع دستگاه کلیدزنی(سوئیچینگ) قطع شدن ولتاژ تغذیه را حتمی‌می‌کند.

رله شنت به طور کلی برای بازکردن دستگاه سوئیچینگ با اعمال یک فرمان الکتریکی یا  از راه دور استفاده می‌شود اما میتوانید علاوه بر این مورد از آن برای بازکردن/قطع کردن محلی دستگاه کلیدزنی(سوئیچینگ) هم از طریق فشردن دکمه محلی یا اعمال تعدادی سیگنال کنترلی به صورت موازی هم استفاده نمود.

رله شنت خصوصیت تریپ کردن/قطع کردن دستگاه کلیدزنی را در فقدان یا افت ولتاژ فراهم نمی‌آورد پس باید رله ای وجود داشته باشد که این وظیفه را انجام دهد و آن رله آندر ولتاژ می‌باشد.

 

رله آندر ولتاژ رله ای الکتریکی ست که همواره برای بستن بریکر/دستگاه سوئیچینگ یا برای نگه داشتن آن در همان وضعیت بسته،نیازمند اعمال نیرو می‌باشد.

به محض آنکه تغذیه قطع شود از طریق فشردن دکمه محلی یا از طریق کنتاکت اینترلاک(به انگلیسی Interlock  نوعی قفل برای جلوگیری از بروز اشتباهات انسانی)که به صورت سیم‌هایی سری می‌باشند،دستگاه سوئیچینگ فورا عمل خواهد کرد و بریکر را قطع خواهد نمود.

رله شنت یک عملکرد ثابت دارد و در مواردی مانند تریپ/قطع بریکر توصیه می‌شود. به محض افت یا قطع ولتاژ سریعا عمل می‌کند.این افت ولتاژ به طور کلی ۸۰ درصد از ولتاژ مجاز طراحی شده برای مدار است .

این دلیل محبوبیت رله آندر ولتاژ در مقایسه با بریکرهای حساس به افت ولتاژ  مانند فیدرهای موتوری است.


تفاوت رله شنت تریپ و رله آندر ولتاژ در اصل در نوع عملکردشان است که در رله شنت با اعمال نیرو(برق) به آن عکس العمل نشان می‌دهد و رله آندر ولتاژ که همواره برق دار می‌باشد با قطع یا کاهش میزان ولتاژ عکس العمل نشان می‌دهد.


آیا این رله‌ها همیشه برق دار هستند؟

رله آندر ولتاژ باید همواره برق دار باشد تا در زمان قطع یا کاهش ولتاژ آنرا تشخیص داده و عمل کند بنابراین برق دار بودن همیشگی رله آندر ولتاژ،بخشی از عملکرد آن است اما اگر رله شنت همیشه برق دار باشد دمای آن به شدت بالا رفته و باعث سوختن رله خواهد شد،از طرفی لزومی‌به برق دار بودن همیشگی آن نیست زیرا که در یک لحظه با برق دار شدنش عمل کرده و نقش خود را در کلید ایفا می‌کند.

 

آیا این رله‌ها امکان وصل مجدد را هم برای کلید فراهم می‌آورند؟

برای جلوگیری از تریپ/قطع ناخواسته بریکرها در مواقع افت ولتاژ یا عدم استفاده از اپراتور انسانی برای بستن مجدد مدار(وصل مجدد بریکر) نوعی متفاوت از رله آندر ولتاژ در دسترس می‌باشد که از یک واحد خازنی برای ذخیره سازی انرژی رله آندر ولتاژ از طریق جلوگیری از انرژی زدایی رله،استفاده می‌کند و از این انرژی ذخیره شده در زمان فقدان یا افت ولتاژ از رنج عملکردی مدار،بهره می‌گیرد و مجددا بریکر را به حالت وصل برمی‌گرداند.

در واقع یک مکانیسم وصل مجدد در آنها علاوه بر ویژگی‌های مشترک آنها با همتایان شان قرار داده شده است که مزیتی کاربردی می‌باشد.

حالا که به دید روشن تری از عملکرد رله شنت و رله آندر ولتاژ و تمایز این دو رسیدیم،برای بررسی و خرید هر یک از این تجهیزات برای کلید اتوماتیکی که در اختیار دارید می‌توانید به سایت TSJCO مراجعه و به راحتی رله  مناسب را انتخاب نمایید.

 

کشور سازنده
ال اس / ال جی کره جنوبی
ولتاژ تغذیه
220 AC/DC

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...