رله فیندر 11 پایه ولت24 (Finder ) ایتالیا مدل 3 باز 3NO/ NC بسته ‌7A با بوبین AC24V سریال 55.33.8.024.0040

ّ 55.33.8.024.0040.Finder Relay AC ۰۲۴Type

از {{model.count}} رای
انتخاب سریال:
سریال را انتخاب کنید.
تعداد
نوع
محصول در بسته بندی اصل تضمین سلامت و اصل بود کالا طبق مشخصات درج شده .
لطفا توجه فرمایید : تمامی قیمت ها افزایش یافته لطفا قبل از خرید و واریزی وجه آن( قیمت را استعلام فرمایید) با تشکر .
فروشنده: فروشگاه اینترنتی اتوماسیون جنوب
آماده ارسال ناموجود
250,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
کمی صبر کنید...
  • ساخت: فیندر ایتالیا
  • تعداد کنتاک: 4/NO/4 - NC
  • سریال: ۵۵.۳۲.۰۹

رله فیندر چیست؟ بررسی ساختار سری مختلف رله فیندر ایتالیا : رله فیندر، یکی از معروف‌ترین محصولات شرکت فیندر ایتالیاست که در ایران طرفداران بسیار زیادی دارد. خط تولید رله‌های Finder در کشور ایتالیا و مطابق استاندارهای CE و RoHS هستند. بیش از 60 سال است که Finder رله‌های الکترومکانیکی با کیفیت (EMR) و رله‌های حالت جامد (SSR) را با لوازم جانبی متعدد برای متخصصان برای عملکرد صحیح و مطمئن در شرایط سخت صنعتی تولید می‌کند. نکات خرید رله فیندراین مورد را می‌توان از دو منظر بررسی کرد:نحوه انتخاب: برای انتخاب صحیح رله فیندر باید پارامترهایی مانند ولتاژ بوبین(12، 24، 48، 110 یا 220 ولت)، نوع ولتاژ (AC یا DC)، تعداد کنتاکت (تک، دو، سه یا چهار) را مشخص کرد.کیفیت و اصالت: برای این منظور توجه داشته باشید که رله فیندر چینی کاملا ظاهر مشخصی داشته و اگر قبلا یک مرتبه رله ارجینال فیندر خریداری کرده باشید، براحتی از روی ظاهر و چاپ روی رله، اصل یا تقلبی بودن رله قابل تشخیص است. تمامی اقلام عرضه شده در فروشگاه اینترنتی اتوماسیون جنوب ارجینال میباشد.لطفا از راهنمای طریق کاربری رله ها در صفحه بعد دیدار نمایید

راهنمای انتخاب و نقشه رله فیندر

در این مقاله ابتدا شرح مختصری از شرکت فیندر بیان می‌گردد و پس‌ازآن به تفضیل در مورد راهنمای انتخاب رله فیندر و نحوه سیم‌بندی آن صحبت خواهیم کرد.

 مشاهده لیست قیمت رله فیندر

 معرفی شرکت فیندر

شرکت فیندر باهدف تولید رله‌های صنعتی در سال ۱۹۵۴ تأسیس گردید. ساخت اولین رله در این شرکت به ۵ سال  قبل از تأسیس آن یعنی سال ۱۹۴۹ بازمی‌گردد. از آن سال تاکنون فیندر بیش از ۱۲٫۵۰۰ کالا در زمینه‌های صنعتی و هوشمند سازی تولید نموده است و در همه قاره‌ها و اکثر کشورهای مهم صنعتی دنیا، نمایندگی مستقیم فروش دارد. ازآنجایی‌که پرمصرف‌ترین محصول شرکت فیندر در ایران رله می‌باشد، لذا در این مقاله قصد داریم تا مهم‌ترین خانواده‌های رله فیندر را معرفی نماییم. در ویدیوی زیر با تاریخچه شرکت فیندر آشنا می‌شوید:

 راهنمای انتخاب رله فیندر:

رله فیندر سری ۳۸۵۱

سری۳۸ از خانواده فیندر جزو رله‌های فوق باریک یا اصطلاحاً رله PLC است. حداکثر جریان خروجی این رله‌ها ۶ آمپر است. سوکت این سری ۹۳.۰۱ است.

نقشه رله فیندر سری ۳۸۵۱

در این سری ورودی‌ها در یک سمت و خروجی‌ها در سمت دیگر است. در کنار سوکت لیبل جهت راهنمایی و نصب اسان هک شده است. جهت مشاهده در سایز بزرگ‌تر، روی عکس کلیک کنید.سیم بندی رله فیندر سری ۳۸۵۱

رله فیندر سری ۳۹۱۱

سری۳۹ از خانواده فیندر جزو رله‌های فوق باریک یا اصطلاحاً رله PLC است. دو تفاوت عمده سری ۳۹ و ۳۸ عبارت‌اند از:

  1. بوبین رله‌های سری ۳۹ قابلیت تحریک با هر دو ولتاژ AC و DC را دارند؛ این در حالی است که سری ۳۸ تنها با ولتاژ DC تحریک می‌شود.
  2. سری ۳۹ نیاز به تابلویی با عمق بیشتر دارد.

رله فیندر سری 3911

 

رله فیندر سری ۴۰۶۱ و ۴۰۵۲

سری ۴۰۶۱، تک‌کنتاکت ۱۶ آمپر و سری ۴۰۵۲ دو کنتاکت ۸ آمپر است. سری ۴۰۶۱ شامل دو زیر خانواده ۴۰۶۱۷ ( رله‌های بوبین حساس) و ۴۰۶۱۹ ( رله‌های بوبین برای کاربردهای معمول) می‌باشد. شکل ظاهری این دو سری کاملا مشابه یکدیگر است و تنها تفاوت آن‌ها در کنتاکت خروجی است. توجه: جریان‌های ۱۶ و ۸آمپر بالا مربوط به بار اهمی است و چنانچه بار از نوع سلفی (مانند بار موتوری) یا خازنی (مانند روشنایی) است جریان‌ها به ترتیب به ۳ و ۱.۵ آمپر افت می‌کند. یعنی با رله ۴۰۶۱ حداکثر می‌توان یک موتور با جریان نامی ۳ آمپر را راه‌اندازی کرد. این خانواده از فیندر را می‌توان با استفاده از سوکت های ۹۵۰۵ در تابلو نصب نمود.این محصول در بازار به نام “رله شیشه‌ای فیندر” نیز معروف می‌باشد.

  • سوکت SPA9505 دارای نگهدارنده پلاستیکی است و زیبایی ظاهری بیشتری نسب به SMA9505 دارد ولی اندکی گران‌تر است.
  • سوکت SMA9505 دارای نگهدارنده فلزی بوده و ارزان‌تر از SPA9505 است.

رله فیندر ۴۰۶۱ و سوکت ۹۵۰۵

 نقشه رله فیندر سری ۴۰۶۱ و سوکت ۹۵۰۵

نحوه سیم‌بندی رله فیندر سری ۴۰۶۱ مطابق تصویر زیر است. پایه‌های A1/A2 به عنوان ورودی بوده و باید ولتاژ تحریک رله به این پایه‌ها اعمال گردد. برای رله‌های تک کنتاکت ۴۰۶۱ می‌توان از هر یک از خروجی‌های COM,NO,NC استفاده کرد به شرط آنکه جریان مورد نیاز بار متصل به خروجی کمتر از ۶ آمپر باشد. توجه: اگر جریان خروجی بیش از ۶ آمپر است، باید پایه ۱۱به۲۱، ۱۴به۲۴ و ۱۲به۲۲ جامپر شود. جهت مشاهده در سایز بزرگ‌تر، روی عکس کلیک کنید.

سیم بندی رله فیندر سری 4061 و سوکت 9505

 

نقشه رله فیندر سری ۴۰۵۲ و سوکت ۹۵۰۵

نحوه سیم‌بندی رله فیندر سری ۴۰۵۲ در ورودی همانند ۴۰۶۱ است و باید ولتاژ تحریک رله به پایه‌های A1/A2 اعمال گردد. از سوکت ۹۵۰۵ می‌توان برای اتصال رله‌های دو کنتاکت نیز استفاده کرد. برای رله‌های دو کنتاکت ۴۰۵۲ باید خروجی‌های COM,NO,NC جداگانه سیم‌بندی گردد و دقت شود که حداکثر جریان بار می‌تواند ۸آمپر باشد. جهت مشاهده در سایز بزرگ‌تر، روی عکس کلیک کنید.سیم بندی رله فیندر سری 4052 و سوکت 9505سری ۴۰۶۱ را عموماً در خروجی‌های PLC نیز استفاده می‌کنند.بزرگ‌ترین نقص سوکت‌های ۹۵۰۵، عدم داشتن نشانگر LED و دیود محافظ هرزگرد می‌باشد، که البته با صرف هزینه‌ای نسبتاً بالا ( بیش از قیمت خود رله) می‌توان این ماژول را جداگانه تهیه و نصب نمود. برای کاهش هزینه و راحتی سیم‌کشی، کوشا الکترونیک البرز اقدام به تولید رله برد فیندر نموده است. ازجمله ویژگی‌های این محصول می‌توان به دارا بودن نشانگر LED  و دیود محافظ هرزگرد، دارای سر مشترک در ورودی جهت کاهش حجم سیم‌کشی،روکش رزین روی برد اشاره نمود. همچنین علاوه بر قابل تعویض بودن رله‌ها، خود رله برد را نیز به علت دارا بودن ترمینال‌های جداشونده در کسری از دقیقه تعویض نمود. هم اکنون این محصول در مدل های ۱۲ و 24 ولت تولید می‌شود.

 

مشاهده قیمت رله فیندر

 

رله برد 12 و 24 ولت فیندر

 

رله فیندر سری ۵۵۳۲

سری ۵۵۳۲، ۲ کنتاکت ۱۰ آمپر بوده و کنتاکت آن‌ها روکش شده با آلیاژ نیکل-نقره می‌باشد.بسته‌بندی خانواده ۵۵۳۲ به‌صورت ۸ پایه خطی ( پایه سوکتی) می‌باشد. این خانواده از رله فیندر علاوه بر دارا بودن نشانگرLED دارای فلگ مکانیکی و دکمه تست قفل شونده نیز می‌باشند. بوبین این رله‌ها بسته به مدل، همه ولتاژهای ۱۲، ۲۴ ولت DC و ۲۴، ۱۱۰ و ۲۲۰ ولت AC را پشتیبانی می‌کند. این رله‌ها به نام‌های “رله فیندر دو کنتاکت” و “رله کمکی ۱۰آمپر” نیز در بازار نامیده می‌شوند. رله فیندر ۵۵۳۲ را از طریق سوکت ۹۴۸۲ قابل نصب روی ریل تابلو می‌باشد.

رله فیندر ۵۵۳۲ و سوکت ۹۴۸۲

 

نقشه رله فیندر سری ۵۵۳۲ و سوکت ۹۴۸۲

در سوکت ۹۴۸۲، ورودی تحریک بوبین در بالای سوکت قرار دارد و کنتاکت‌های خروجی در سمت چپ و راست قرار گرفته‌اند. جهت مشاهده در سایز بزرگ‌تر، روی عکس کلیک کنید.سیم بندی رله فیندر سری ۵۵۳۲ و سوکت 9482

رله فیندر سری ۵۵۳۳

سری ۵۵۳۳، ۳ کنتاکت ۱۰ آمپر بوده و کنتاکت آن‌ها مانند دیگر مدل‌ها با آلیاژ نیکل-نقره روکش شده است.بسته‌بندی خانواده ۵۵۳۳ به‌صورت ۱۱ پایه خطی ( پایه سوکتی) می‌باشد. این خانواده از رله فیندر علاوه بر دارا بودن نشانگرLED دارای فلگ مکانیکی و دکمه تست قفل شونده نیز می‌باشند. بوبین این رله‌ها بسته به مدل همه ولتاژهای ۱۲، ۲۴ ولت DC و ۲۴، ۱۱۰ و ۲۲۰ ولت AC را پشتیبانی می‌کند. این رله‌ها به نام‌های “رله فیندر سه کنتاکت” و “رله کمکی ۱۰آمپر” یا “رله صنعتی فیندر”  نیز در بازار نامیده می‌شوند. رله ۵۵۳۳ را از طریق سوکت ۹۴۷۳ قابل‌نصب روی ریل تابلو می‌باشد.

رله فیندر ۵۵۳۳ و سوکت ۹۴۷۲

نقشه رله فیندر سری ۵۵۳۳ و سوکت ۹۴۷۳

در سوکت ۹۴۷۳ که مخصوص رله‌های ۳کنتاکت فیندر طراحی شده است، بوبین و پایه‌های COM در بالای سوکت تعبیه شده‌اند و پایه‌های NO و NC در پایین سوکت هستند.جهت مشاهده در سایز بزرگ‌تر، روی عکس کلیک کنید.سیم بندی رله فیندر سری ۵۵۳۳ و سوکت 9473

رله فیندر سری ۵۵۳۴

سری ۵۵۳۴، ۴ کنتاکت ۷ آمپر بوده و با کنتاکت هایی روکش شده با آلیاژ نیکل-نقره می‌باشد .بسته‌بندی خانواده ۵۵۳۴ به‌صورت ۱۴ پایه خطی ( پایه سوکتی) می‌باشد. این خانواده از رله فیندر همانند سری‌های ۵۵۳۲ و ۵۵۳۳ دارای نشانگرLED ، فلگ مکانیکی و دکمه تست قفل شونده می‌باشند. بوبین این رله‌ها بسته به مدل همه ولتاژهای ۱۲، ۲۴ ولت DC و ۲۴، ۱۱۰ و ۲۲۰ ولت AC را پشتیبانی می‌کند. این رله‌ها به نام‌های “رله فیندر چهار کنتاکت” یا “رله صنعتی” نیز در بازار نامیده می‌شوند. رله ۵۵۴۳ را از طریق سوکت ۹۴۸۴ قابل‌نصب روی ریل تابلو می‌باشد.

رله فیندر ۵۵۳۴ و سوکت ۹۴۸۴

 

نقشه رله فیندر سری ۵۵۴۳ و سوکت ۹۴۸۴

در سوکت ۹۴۸۴ همانند ۹۴۷۳، پایه‌های ورودی بوبین و ۴ پایه COM در بالای سوکت قرار گرفته و پایه‌های NO و NC در پایین سوکت هستند. جهت مشاهده در سایز بزرگ‌تر، روی عکس کلیک کنید.سیم بندی رله فیندر سری ۵۵۳۴ و سوکت 9484

سری ۶۰۱۲

سری ۶۰۱۲، ۲ کنتاکت ۱۰ آمپر بوده و با کنتاکت هایی روکش شده با آلیاژ نیکل-نقره می‌باشد .بسته‌بندی خانواده ۶۰۱۲ به‌صورت ۸ پایه گرد ( پایه پینی) می‌باشد. عمده تفاوت سری ۶۰ با سری ۵۵ نداشتن نشانگر LED می‌باشد، منتها فلگ مکانیکی و دکمه تست قفل شونده را دارند. بوبین این رله‌ها بسته به مدل همه ولتاژهای ۱۲، ۲۴ ولت DC و ۲۴، ۱۱۰ و ۲۲۰ ولت AC را پشتیبانی می‌کند. این رله به نام “رله فیندر پایه گرد” نیز نامیده می‌شوند. رله فیندر ۴۳ را از طریق سوکت ۹۰۲۲ قابل‌نصب روی ریل تابلو می‌باشد.

فیندر 6012 و سوکت 9022

نقشه رله فیندر سری ۶۰۱۲ و سوکت ۹۰۲۲

در سوکت ۹۰۲۳، پایه‌های ورودی بوبین و ۲ پایه COM در بالای سوکت قرار گرفته و پایه‌های NO و NC در پایین سوکت هستند( پایه‌های ۱۱،۱۲ و ۱۴ مربوط به کنتاکت اول و پایه‌های ۳۱،۳۲ و ۳۴ مربوط به کنتاکت دوم هستند). جهت مشاهده در سایز بزرگ‌تر، روی عکس کلیک کنید.سیم بندی سری ۶۰۱۲ و سوکت 9022

سری ۶۰۱۳

سری ۶۰۱۳، ۳ کنتاکت ۱۰ آمپر بوده و با کنتاکت های روکش شده با آلیاژ نیکل-نقره می‌باشد .بسته‌بندی خانواده ۶۰۱۳ به‌صورت ۱۱ پایه گرد ( پایه پینی) می‌باشد. ۶۰۱۲ فاقد نشانگر LED می‌باشد، منتها فلگ مکانیکی و دکمه تست را دارد. بوبین این رله‌ها بسته به مدل همه ولتاژهای ۱۲، ۲۴ ولت DC و ۲۴، ۱۱۰ و ۲۲۰ ولت AC را پشتیبانی می‌کند. این رله‌ها به نام‌های “رله فیندر پایه گرد” و “رله فیندر ۳ کنتاکت پایه گرد” نیز نامیده می‌شوند. رله ۶۰۱۳ را از طریق سوکت ۹۰۲۳ قابل‌نصب روی ریل تابلو می‌باشد.

فیندر 6013 و سوکت 9023

نقشه رله فیندر سری ۶۰۱۳ و سوکت ۹۰۲۳

در سوکت ۹۰۲۳، پایه‌های ۱۱،۱۲ و ۱۴ مربوط به کنتاکت ۱، پایه‌های ۲۱،۲۲ و ۲۴ مربوط به کنتاکت ۲ و پایه‌های ۳۱،۳۲ و ۳۴ مربوط به کنتاکت ۳ هستند. جهت مشاهده در سایز بزرگ‌تر، روی عکس کلیک کنید.سیم بندی سری ۶۰۱۳ و سوکت 9023

  در این مقاله در مورد راهنمای انتخاب رله فیندر و نحوه سیم‌بندی آن صحبت کردیم. خوشحال میشیم تجربیات خودتون رو در بخش دیدگاه با ما و دیگر همکاران به اشتراک بگذارید.

رله چیست ؟

رله را ژوزف هانری در سال ۱۸۳۵ میلادی اختراع کرد. اگر بخواهیم رله را تعریف کنیم باید بگوییم رله ها ، سوییچ ها و یا کلید های الکترومکانیکی (EMR) هستند که با دادن یک ولتاژ به پایه های ورودی آن و برق دار کردن سیم پیچ (بوبین)، بدلیل ایجاد میدان الکترومغناطیسی ، کنتاکت های آن را با ایجاد یک نیروی الکترومغناطیسی از حالت اولیه خود خارج کرده و به حالت ثانویه می برد. از این ویژگی جهت کنترل (خاموش و روشن کردن ) مدار ها یا دستگاه ها با جریان بالا توسط یک سیگنال کنترلی ضعیف و بدون دخالت مستقیم انسان استفاده می گردد.
از لحاظ ساختاری و کارکردی رله ها و کنتاکتورها شبیه یکدیگر هستند با این فرق که رله ها عمدتا در مدار فرمان استفاده شده ولی کنتاکتورها در مدار قدرت مورد استفاده قرار می گیرند.
در این مقاله قصد داریم به معرفی رله های فیندر بپردازیم.

ساختار رله

رله ها به صورت کلی از قسمت هایی همچون سیم پیچ (بوبین)، کنتاکت (تیغه) های ثابت و متحرک ، یوغ (Yoke) ، فنر ، آرمیچر (Armature) و محفظه نگهدارنده این تجهیزات ساخته شده اند .

پایه ها یا مشترک (COM) هستند و یا در حالت باز (NO) و یا بسته (NC) قرار دارند.

رله فیندر

مقاومت روی سر کنتاکت ها به مرور زمان در اثر جرقه (آرک) ها زیاد می شود و اگر در زمان مناسب تعویض نشوند کنتاکت ها ذوب می شوند و اتصال کوتاه رخ می دهد . تعداد پایه ها در یک رله بدین صورت محاسبه می شود که هر کنتاکت یک پایه باز و یک پایه بسته و یک پایه مشترک دارد و دو پایه مربوط به بوبین هم به این مجموع اضافه می شود، مثلا یک رله دو کنتاکت، 4 تا پایه باز و بسته و 2 تا پایه مشترک و 2 تا پایه بوبین خواهد داشت که مجموعا 8 پایه داریم و باید متناسب با آن سوکت تهیه شود.

رله چیست ؟ بررسی رله فیندر ایتالیا

استفاده از دیود بایاس معکوس

همانطور که اشاره کردیم، کارکرد رله های الکترومکانیکی بر اساس خاصیت الکترومغاطیسی بوبین یا سیم پیچ هست که همین باعث بوجود آمدن برخی مشکلات می شود. چون بوبین یک سلف هست و هنگام برقدار شدن و قطع شدن برق اطراف خود یک میدان الکترومغناطیسی القایی بوجود میاورد و همین باعث ایجاد یک ولتاژ معکوس در مدار شده که به ترانزیستورها یا میکروکنترلرهای مدار آسیب میرساند.برای رفع این مشکل از دیود بایاس معکوس یا دیود هرزگرد (Flywheel Diode) استفاده می شود.

نحوه عملکرد رله

با برق دار شدن بوبین حالت مغناطیسی ایجاد و تیغه متحرک به سمت بوبین جذب می شود و کنتاکت ها از حالت بسته به حالت باز تغییر وضعیت می دهند.

رله های حالت جامد SSR

رله های الکترومکانیکی هر چند ارزان و مصرف آسانی دارند اما در مواقعی که نیاز به سرعت سوییچینگ زیاد و عمر طولانی و نبود نویز باشد نمیتوانند نیاز مصرف کننده را تامین کنند برای همین از رله های حالت جامد که فاقد قطعات مکانیکی هستند استفاده می گردد.

رله فیندر

در بازار ایران رله ها با برندهای متنوعی یافت می شود و معمولا نیاز همه مشتریان پاسخ داده می شود ، اما برندهای محبوب و معتبر رله FINDER و OMRON و PHOENIX CONTACT و Weidmuller می باشد . به دلیل استهلاک رله توصیه می شود از برندهای معتبر و فروشنده های معتبر بازار خرید کنید. ما در اینجا برخی از مدل های برند رله فیندر را بررسی می کنیم.

رله فیندر سری 40

در ابتدا خانواده پرکابرد سری 40 رله فیندر را بررسی می کنیم که در 6 نوع تولید می شوند.

  • به لحاظ کنتاکت در دو مدل تک کنتاکت و دو کنتاکت وجود دارند و به لحاظ نوع بوبین در 4 مدل AC/DC و AC و DC و sensitive DC تولید می شوند . یکی از پرکاربردترین های این خانواده سری 40.61 می باشد .
  • جنس پایه های این خانواده طبق کاتالوگ (ولتاژ AC) در حالت استاندارد AgNi برای 40.31 و 40.51 و 40.52 می باشد و برای 40.61 از جنس AgCdO استفاده شده .
  • سوکت مربوط به این خانواده سری 95 هست که برای 40.31 از 95.03 و برای 40.51 و 40.52و 40.61 از پایه 95.05 استفاده می شود .
  • به دلیل عدم وجود LED و دیود هرزگرد بصورت استاندارد ماژول های LED و دیود هرزگرد از خانواده 99.02 تعریف شده اند . تایمر از خانواده 86.30 و جامپر هم کد 095.18 می باشد.


دانلود کاتالوگ رله فیندر سری 40


رله فیندر

رله فیندر سری 55

این خانواده نیز از سری های پر کاربرد رله فیندر می باشند که در 3 مدل 2 کنتاکت (55.32) (10 آمپر) و 3 کنتاکت (55.33) (10 آمپر) و 4 کنتاکت (55.34) (7 آمپر) تولید می شوند . در حالت استاندارد جنس پایه ها از آلیاژ نقره–نیکل (AgNi) بوده و دارای دکمه تست قابل قفل شدن و فلگ مکانیکی و نشانگر LED می باشد. سوکت (پایه) استاندارد سری 94 و ماژول EMC سری 99 و تایمر 86.30 هست. طراحی پایه های خانواده ۵۵ به‌صورت ۱۴ پایه خطی می‌باشد.

ولتاژ نامی در حالت AC بصورت 6 – 12 – 24 – 48 – 60 – 110 – 120 – 230 – 240 ولت و در حالت Dc بصورت 6 – 12 – 24 – 48 – 60 – 110 – 125 – 220 ولت می باشد.


دانلود کاتالوگ رله فیندر سری 55


رله فیندر

رله فیندر سری 60

دو عضو پرکاربرد این خانواده رله های 60.12 و 60.13 می باشند که اصطلاحا در بازار رله پایه گرد فیندر هم نامیده می شوند . در دو مدل 2 کنتاکت (60.12) و 3 کنتاکت (6013) و با جریان 10 آمپر تولید شده و دارای دکمه تست قابل قفل شدن و فلگ مکانیکی می باشد . سوکت های 90.21 و 90.22 و 90.23 برای نصب این رله ها روی تابلو برق استفاده می شوند . جنس پایه ها هم درحالت استاندارد از جنس آلیاژ نقره – نیکل (AgNi) می باشد.


دانلود کاتالوگ رله فیندر سری 60


رله فیندر

رله PLC های فیندر

رله های های سری 34.51 (الکترومکانیکی) و 34.81 (حالت جامد) رله های سری فوق باریک یا Ultra-Slim فیندر هستند که در اصطلاح رله PLC نیز نامیده می شوند . این رله ها وقتی از سوکت های سری 93.0 یا 93.5 استفاده شوند به نام های 38 و درصورتی که از سوکت های سری 93.6 استفاده شوند به نام 39 تغییر نام می دهند.


دانلود کاتالوگ رله پی ال سی سری 39 فیندر

دانلود کاتالوگ رله پی ال سی سری 38 فیندر


رله فیندر

رله فیندر

رله فیندر

 توضیحات بیشتر درباره رله فیندر

رله فیندر، تجهیزی بسیار مشابه کنتاکتور است چراکه دارای تعدادی کنتاکت و بویین است. بویین با برق دار شدن تحریک می شود و تغییر وضعیت می دهد. از این جهت عملکردی بسیار مشابه با کنتاکتور داراست. جهت قطع و وصل کردن بارهای کوچک در مدارفرمان از رله استفاده می گردد. از جمله ویژگی های بسیار خوب رله فیندر ها، کوچک بودن، ارزانی و طول عمر بالا، گارانتی آن هاست.

از ویژگی های مهم برند فیندر، موجودی خوب و داشتن گارانتی در ایران است که مهندسین فنی را قانع می کند که یکی از گزینه های اصلی خود را خرید رله فیندر قرار دهند.

شاید بتوان گفت پر مصرف ترین خانواده فیندر سری 40 آن است که سری 40.61 آن تک کنتاکت بوده و جزو پر فروش ترین رله ها هستند. عدد بعدی در کد فنی رله AC (8) یا DC (9) بودن را نشان می دهد. عدد بعد ولتاژ بوبین را مشخص کرده و ادامه کد، آپشن ها و جنس پلاتین رله را مشخص می کند. برای مثال کد 40.61.9.024.0000 رله شیشه ای تک کنتاکت فیندر با ولتاژ بوبین 24 ولت دی سی هست.
سری پر فروش دیگر رله فیندر خانواده 55 می باشد. اگر رله دو کنتاکت یا رله سه کنتاکت و یا رله 4 کنتاکت (رله 14 پایه فیندر) با جریان 10 آمپر باشید باید سراغ این سری بیایید. برای مثال کد 55.34.8.230.0054 یک رله 4 کنتاکت 230 ولت AC هست.
اگر نیاز به دانستن قیمت رله فیندر دارید می توانید از جدول بالا و با فیلتر کردن تعداد کنتاکت و ولتاژ بوبین و نوع ولتاژ آن می توانید از حدود قیمت آن (بدلیل نوسان قیمت ارز جهت خرید رله با کارشناسان ما از طریق واتساپ و یا تلفنی قیمت ها را بررسی بفرمایید) آگاه شوید. لیست قیمت رله فیندر ایتالیا به ریال می باشد هم چنین لیست قیمت رله فیندر ایتالیا دارای تخفیف می باشد برای اطلاع از آن تماس بگیرید.

رله فیندر چیست؟ بررسی ساختار سری مختلف رله فیندر ایتالیا

رله شیشه ای یا کمکی فیندر چیست؟

رله شیشه ای فیندر

 

رله شیشه ای / رله کمکی فیندر تجهیزی هستند  مشابه کنتاکتور، یک بوبین و تعدادی کنتاکت دارند و با برق دار شدن بوبین کنتاکت ها تحریک شده و تغییر وضعیت می دهند . لذا در حالت کلی عملکردی مشابه کنتاکتور دارند . از رله شیشه ای برای قطع و وصل بارهای کوچک  در مدارهای فرمان استفاده می شود .

از ویژگی های  این نوع رله ها ارزانی ، کوچکی و طول عمر بالاست .

ساخت این وسیله در انواع با تنوع ولتاژی و تعداد مختلف پلاتین مدل های مختلف را جهت استفاده عرضه می نماید .

رله های الکترو مکانیکی در دو مدل قابل نصب روی برد و قابل نصب روی سوکت تولید می گردند که در تابلو برق های صنعتی بیشتر از نوع قابل نصب روی سوکت (پایه رله ) استفاده می گردد .

نحوه سیم بندی سوکت پایه رله بر روی خود آن مشخص شده است .

تفاوت رله شیشه ای / رله کمکی با کنتاکتور در چیست؟

تفاوت اصلی رله کمکی و کنتاکتور به این شرح است که کنتاکتور یک بوبین دارد که با برقدار شدن بوبین ، ۳ فاز ورودی و ۳ فاز خروجی کنتاکتور به هم وصل میشود مانند کلید تک پل ولی برای سه فاز هم زمان این اتفاق خواهد افتاد ، اما رله ها به در واقع مانند کلید تبدیل هستند و کنتاکت انها قطع و وصل نمیشود و فقط  وقتی بوبین داخل رله تحریک شد  کنتاکت ها از  حالت اول به حالت دوم منتقل میشود .

همچنین تفاوت عمده دیگر که رله شیشه ای و کنتاکتور ها دارند میزان تحمل جریان آنها است .

 

پارامترهای انتخاب رله فیندر:

  • نوع ولتاژ کاری: که به دو دسته AC و DC تقسیم می‌شوند.( توجه: این ولتاژ مربوط به ولتاژ تحریک بوبین می‌باشد و کنتاکت قابلیت اتصال به هر دو نوع ولتاژ AC و DC را داراست)

 

  • ولتاژ تحریک: ولتاژ تحریک یا ولتاژ بوبین می‌تواند رنج‌های مختلفی نظیر ۵، ۱۲، ۲۴، ۴۸ ، ۱۱۰ و ۲۲۰ ولت باشد.

 

  • تعداد پایه یا تعداد کنتاکت: رله‌ها در انواع تک کنتاکت، دو کنتاکت، سه کنتاکت، چهار کنتاکت و …. تولید می‌شود. ( تک کنتاکت یعنی یک تیغه COM, NC , NO، دو کنتاکت یعنی دو تیغه COM, NC , NO و الی آخر)  تعداد کنتاکت با توجه به تعداد المان‌هایی که قصد کنترل هم‌زمان آن‌ها را داریم، تعیین می‌گردد.

 

  • آمپر رله: منظور از آمپر، حداکثر جریانی است که می‌توان از کنتاکت عبور داد. که در بازار مدل‌های ۵، ۶، ۸، ۱۰، ۱۲، ۱۶ و ۲۵ آمپر وجود دارد. توجه کنید که مقدار جریان اعلام‌شده توسط سازنده، مربوط به بارهای اهمی بوده و در صورت اتصال بارهای سلفی یا خازنی نظیر انواع شیرهای برقی، ترمزها، لامپ‌های LED و نظایر آن‌ها، این جریان بسیار کمتر خواهد شد. آسان‌ترین راه تشخیص بارهای اهمی از غیر اهمی این است که در زمان کنترل بارهای غیر اهمی، روی کنتاکت جرقه دیده می‌شود.

 

اجزای تشکیل‌دهنده رله‌های مکانیکی

  1. بوبین: بوبین، سیم‌پیچ یا کویل ورودی. برای عملکرد بوبین نیاز به اتصال دوسر تغذیه ( + و -) به دوسر آن می‌باشد.
  2.  تیغه مشترک – COM : به این پایه سیگنال مشترک ( فاز در سیستم تکفاز و سر + تغذیه در سیستم DC) متصل می‌شود.
  3.  تیغه باز (NO-Normal Open) :این تیغه در حالت عادی باز است و با تحریک بوبین(ولتاژ دار شدن بوبین) بسته می‌شود.درصورتی‌که بخواهیم با تحریک ورودی، خروجی عمل نماید( اتصال تیغه COM به NO)، مصرف‌کننده را به این تیغه وصل می‌کنیم.
  4.  تیغه بسته (NC-Normal Close) : این تیغه در حالت عادی بسته ( متصل به COM ) می‌باشد و درصورتی‌که بخواهیم با تحریک ورودی، خروجی قطع شود، مصرف‌کننده را به این تیغه وصل می‌کنیم.لازم به ذکر است که برخی از مدل‌های رله فاقد تیغه NC هستند و تنها COM و NO دارند.

 خرید رله شیشه ای فیندر

لیست قیمت محصولات فیندر ایتالیا : لطفا قبل از خرید استعلام قیمت نمایید با تشکر

ردیف
شکل فیزیکی
مشخصات فنی و کد رله فیندر
قیمت تومان

1

رله فیندر 24VDC تک کنتاکت 10 آمپر 40.51.9.024
72,220
-
مشاهده
2

رله فیندر 24VAC دو کنتاکت 8 آمپر 40.52.8.024
128,800
-
مشاهده
3

رله فیندر 110VAC دو کنتاکت 8 آمپر 40.52.8.110
154,100
-
مشاهده
4

رله فیندر 220VAC دو کنتاکت 8 آمپر 40.52.8.230
171,350
-
مشاهده
5

رله فیندر 12VDC دو کنتاکت 8 آمپر 40.52.9.012
92,690
-
مشاهده
6

رله فیندر 24VDC دو کنتاکت 8 آمپر 40.52.9.024
84,525
-
مشاهده
7

رله فیندر 24VDC تک کنتاکت 16 آمپر 40.61.7.024
66,700
-
مشاهده
8

رله فیندر 220VAC تک کنتاکت 16 آمپر 40.61.8.230
165,600
-
مشاهده
9

رله فیندر 5VDC تک کنتاکت 16 آمپر 40.61.9.005
125,350
-
مشاهده
10

رله فیندر 6VDC تک کنتاکت 16 آمپر 40.61.9.006
125,350
-
مشاهده
11

رله فیندر 12VDC تک کنتاکت 16 آمپر 40.61.9.012
66,700
-
مشاهده
12

رله فیندر 24VDC تک کنتاکت 16 آمپر 40.61.9.024
68,195
-
مشاهده
13

رله فیندر 6VDC دو کنتاکت 10 آمپر 44.62.7.006
1
-
مشاهده
14

رله فیندر 24VDC دو کنتاکت 10 آمپر 44.62.7.024
1
-
مشاهده
15

رله فیندر 6VDC دو کنتاکت 10 آمپر 44.62.9.006
1
-
مشاهده
16

رله فیندر 24VDC دو کنتاکت 10 آمپر 44.62.9.024
1
-
مشاهده
17

رله فیندر 24VAC دو کنتاکت 10 آمپر 55.32.8.024
227,700
-
مشاهده
18

رله فیندر 48VAC دو کنتاکت 10 آمپر 55.32.8.048
272,550
-
مشاهده
19

رله فیندر 110VAC دو کنتاکت 10 آمپر 55.32.8.110
272,550
-
مشاهده
20

رله فیندر 220VAC دو کنتاکت 10 آمپر 55.32.8.230
225,400
-
مشاهده
21

رله فیندر 12VDC دو کنتاکت 10 آمپر 55.32.9.012
231,150
-
مشاهده
22

رله فیندر 24VDC دو کنتاکت 10 آمپر 55.32.9.024
225,400
-
مشاهده
23

رله فیندر 230VAC سه کنتاکت 10 آمپر 55.33.8.230
227,700
-
مشاهده
24

رله فیندر 12VDC سه کنتاکت 10 آمپر 55.33.9.012
234,600
-
مشاهده
25

رله فیندر 24VDC سه کنتاکت 10 آمپر 55.33.9.024
221,950
-
مشاهده
26

رله فیندر 48VDC سه کنتاکت 10 آمپر 55.33.9.048
288,650
-
مشاهده
27

رله فیندر 110VDC سه کنتاکت 10 آمپر 55.33.9.110
265,650
-
مشاهده
28

رله فیندر 24VAC چهار کنتاکت 7 آمپر 55.34.8.024
238,050
-
مشاهده
29

رله فیندر 60VAC چهار کنتاکت 7 آمپر 55.34.8.060
281,750
-
مشاهده
30

رله فیندر 110VAC چهار کنتاکت 7 آمپر 55.34.8.110
288,650
-
مشاهده
31

رله فیندر 220VAC چهار کنتاکت 7 آمپر 55.34.8.230
231,150
-
مشاهده
32

رله فیندر 12VDC چهار کنتاکت 7 آمپر 55.34.9.012
238,050
-
مشاهده
33

رله فیندر 24VDC چهار کنتاکت 7 آمپر 55.34.9.024
231,150
-
مشاهده
34

رله فیندر 48VDC چهار کنتاکت 7 آمپر 55.34.9.048
281,750
-
مشاهده
35

رله فیندر 110VDC چهار کنتاکت 7 آمپر 55.34.9.110
274,850
-
مشاهده
36

رله فیندر 125VDC چهار کنتاکت 7 آمپر 55.34.9.125
322,000
-
مشاهده
37

رله فیندر 220VAC چهار کنتاکت 12 آمپر 56.34.8.230
438,150
-
مشاهده
38

رله فیندر 24VDC چهار کنتاکت 12 آمپر 56.34.9.024
416,300
-
مشاهده
39

رله فیندر 12VAC دو کنتاکت 10 آمپر 60.12.8.012
257,600
-
مشاهده
40

رله فیندر 24VAC دو کنتاکت 10 آمپر 60.12.8.024
254,150
-
مشاهده
41

رله فیندر 48VAC دو کنتاکت 10 آمپر 60.12.8.048
301,300
-
مشاهده
42

رله فیندر 220VAC دو کنتاکت 10 آمپر 60.12.8.230
234,600
-
مشاهده
43

رله فیندر 12VDC دو کنتاکت 10 آمپر 60.12.9.012
254,150
-
مشاهده
44

رله فیندر 24VDC دو کنتاکت 10 آمپر 60.12.9.024
234,600
-
مشاهده
45

رله فیندر 12VAC سه کنتاکت 10 آمپر 60.13.8.012
257,600
-
مشاهده
46

رله فیندر 24VAC سه کنتاکت 10 آمپر 60.13.8.024
259,900
-
مشاهده
47

رله فیندر 48VAC سه کنتاکت 10 آمپر 60.13.8.048
300,150
-
مشاهده
48

رله فیندر 60VAC سه کنتاکت 10 آمپر 60.13.8.060
300,150
-
مشاهده
49

رله فیندر 110VAC سه کنتاکت 10 آمپر 60.13.8.110
274,850
-
مشاهده
50

رله فیندر 220VAC سه کنتاکت 10 آمپر 60.13.8.230
248,400
-
مشاهده
51رله فیندر 12VDC سه کنتاکت 10 آمپر 60.13.9.012257,600-مشاهده
52رله فیندر 24VDC سه کنتاکت 10 آمپر 60.13.9.024254,150-مشاهده
53رله فیندر 48VDC سه کنتاکت 10 آمپر 60.13.9.048300,150-مشاهده
54رله فیندر 110VDC سه کنتاکت 10 آمپر 60.13.9.110274,850-مشاهده
55رله فیندر 125VDC سه کنتاکت 10 آمپر 60.13.9.125327,750-مشاهده
56رله فیندر 220VDC سه کنتاکت 10 آمپر 60.13.9.220417,450-مشاهده
57رله فیندر 220VAC دو کنتاکت 16 آمپر 62.32.8.230292,100-مشاهده
58رله فیندر 220VAC سه کنتاکت 16 آمپر 62.33.8.230292,100-مشاهده
59رله فیندر 24VDC سه کنتاکت 16 آمپر 62.33.9.024288,650-مشاهده
60رله فیندر 24VAC دو کنتاکت 8 آمپر 46.52.8.024225,400-مشاهده
61رله فیندر 110VAC دو کنتاکت 8 آمپر 46.52.8.110248,400-مشاهده
62رله فیندر 230VAC دو کنتاکت 8 آمپر 46.52.8.230265,650-مشاهده
63رله فیندر 12VDC دو کنتاکت 8 آمپر 46.52.9.012181,700-مشاهده
64رله فیندر 24VDC دو کنتاکت 8 آمپر 46.52.9.024177,100-مشاهده
65رله فیندر 110VDC دو کنتاکت 8 آمپر 46.52.9.110227,700-مشاهده
66سوکت فیندر 90.21138,000-مشاهده
67سوکت فیندر 90.22776,250-مشاهده
68سوکت فیندر 90.2381,765-مشاهده
69سوکت فیندر 92.03208,150-مشاهده
70سوکت فیندر 94.1454,510-مشاهده
71سوکت فیندر 94.03 نگهدارنده فلزی SMA135,700-مشاهده
72سوکت فیندر 94.02 با نگهدارنده فلزی SMA123,050-مشاهده
73سوکت فیندر 94.04 با نگهدارنده پلاستیکی SPA133,400-مشاهده
74سوکت فیندر 94.04 با نگهدارنده فلزی SMA131,100-مشاهده
75سوکت فیندر 95.05 با نگهدارنده پلاستیکی SPA125,350-مشاهده
76سوکت فیندر 95.05 با نگهدارنده فلزی SMA120,750-مشاهده
77سوکت فیندر 95.1540,825-مشاهده
78سوکت فیندر 95.75147,200-مشاهده
79سوکت فیندر 96.04187,450-مشاهده
80سوکت فیندر 96.74218,500-مشاهده
81سوکت فیندر 97.02141,450-مشاهده
82سوکت فیندر 97.01142,600-مشاهده
83رله PLC فیندر 125V AC/DC تک کنتاکت چنج آور 38.51.0.125446,200-مشاهده
84رله PLC فیندر 220V AC/DC تک کنتاکت چنج آور 38.51.0.240408,250-مشاهده
85رله PLC فیندر 60V DC تک کنتاکت چنج آور 38.51.7.060372,600-مشاهده
86رله PLC فیندر 24V DC تک کنتاکت چنج آور 38.51.7.024308,200-مشاهده
87رله PLC فیندر 24V DC دو کنتاکت چنج آور 38.52.7.024308,200-مشاهده
88رله PLC SSR فیندر ورودی 24V DC خروجی 220V AC مدل 38.81.7.024.8240495,650-مشاهده
89رله PLC SSR فیندر ورودی 24V DC خروجی 24V DC مدل 38.81.7.024.8240495,650-مشاهده
90رله PLC فیندر 24V DC تک کنتاکت چنج آور 48.31.7.024307,050-مشاهده
91رله PLC فیندر 24V DC دو کنتاکت چنج آور 48.52.7.024312,800-مشاهده
92رله PLC فیندر 24V DC تک کنتاکت چنج آور 48.61.7.024318,550-مشاهده
93رله ضربه‌ای فیندر 220VAC تک کنتاکت 16 آمپر 20.21.8.230463,450-مشاهده
94رله ضربه‌ای فیندر 24VAC دو کنتاکت 16 آمپر 20.22.8.024589,950-مشاهده
95رله ضربه‌ای فیندر 220VAC دو کنتاکت 16 آمپر 20.22.8.230556,600-مشاهده
96رله ضربه‌ای فیندر 24VDC دو کنتاکت 16 آمپر 20.22.9.024589,950-مشاهده
97رله ضربه‌ای فیندر 24VAC دو کنتاکت 16 آمپر 20.23.8.024555,450-مشاهده
98رله ضربه‌ای فیندر 220VAC دو کنتاکت 16 آمپر 20.23.8.230555,450-مشاهده
99سوکت و رله فیندر 24VDC تک کنتاکت 10 آمپر 40.51.9.024197,570-مشاهده
100سوکت و رله فیندر 24VAC دو کنتاکت 8 آمپر 40.52.8.024254,150-مشاهده1
101سوکت و رله فیندر 110VAC دو کنتاکت 8 آمپر 40.52.8.110279,450-مشاهده
102سوکت و رله فیندر 220VAC دو کنتاکت 8 آمپر 40.52.8.230296,700-مشاهده
103سوکت و رله فیندر 12VDC دو کنتاکت 8 آمپر 40.52.9.012209,875-مشاهده
104سوکت و رله فیندر 24VDC دو کنتاکت 8 آمپر 40.52.9.024209,875-مشاهده
105سوکت و رله فیندر 24VDC تک کنتاکت 16 آمپر 40.61.7.024192,050-مشاهده
106سوکت و رله فیندر 220VAC تک کنتاکت 16 آمپر 40.61.8.230290,950-مشاهده
107سوکت و رله فیندر 5VDC تک کنتاکت 16 آمپر 40.61.9.005250,700-مشاهده
108سوکت و رله فیندر 6VDC تک کنتاکت 16 آمپر 40.61.9.006135,700-مشاهده
109سوکت و رله فیندر 12VDC تک کنتاکت 16 آمپر 40.61.9.012192,050-مشاهده
110سوکت و رله فیندر 24VDC تک کنتاکت 16 آمپر 40.61.9.024193,545-مشاهده
111سوکت و رله فیندر 24VAC دو کنتاکت 10 آمپر 55.32.8.024350,750-مشاهده
112سوکت و رله فیندر 48VAC دو کنتاکت 10 آمپر 55.32.8.048396,750-مشاهده
113سوکت و رله فیندر 110VAC دو کنتاکت 10 آمپر 55.32.8.110396,750-مشاهده
114سوکت و رله فیندر 220VAC دو کنتاکت 10 آمپر 55.32.8.230348,450-مشاهده
115سوکت و رله فیندر 12VDC دو کنتاکت 10 آمپر 55.32.9.012354,200-مشاهده
116سوکت و رله فیندر 24VDC دو کنتاکت 10 آمپر 55.32.9.024348,450-مشاهده
117سوکت و رله فیندر 230VAC سه کنتاکت 10 آمپر 55.33.8.230350,750-مشاهده
118سوکت و رله فیندر 12VDC سه کنتاکت 10 آمپر 55.33.9.012357,650-مشاهده
119سوکت و رله فیندر 24VDC سه کنتاکت 10 آمپر 55.33.9.024350,750-مشاهده
120سوکت و رله فیندر 48VDC سه کنتاکت 10 آمپر 55.33.9.048618,700-مشاهده
121سوکت و رله فیندر 110VDC سه کنتاکت 10 آمپر 55.33.9.110388,700-مشاهده
122سوکت و رله فیندر 24VAC چهار کنتاکت 7 آمپر 55.34.8.024371,450-مشاهده
123سوکت و رله فیندر 60VAC چهار کنتاکت 7 آمپر 55.34.8.060415,150-مشاهده
124سوکت و رله فیندر 110VAC چهار کنتاکت 7 آمپر 55.34.8.110422,050-مشاهده
125سوکت و رله فیندر 220VAC چهار کنتاکت 7 آمپر 55.34.8.230369,150-مشاهده
126سوکت و رله فیندر 12VDC چهار کنتاکت 7 آمپر 55.34.9.012371,450-مشاهده
127سوکت و رله فیندر 24VDC چهار کنتاکت 7 آمپر 55.34.9.024364,550-مشاهده
128سوکت و رله فیندر 48VDC چهار کنتاکت 7 آمپر 55.34.9.048415,150-مشاهده
129سوکت و رله فیندر 110VDC چهار کنتاکت 7 آمپر 55.34.9.110399,050-مشاهده
130سوکت و رله فیندر 125VDC چهار کنتاکت 7 آمپر 55.34.9.125455,400-مشاهده
131سوکت و رله فیندر 220VAC چهار کنتاکت 12 آمپر 56.34.8.230656,650-مشاهده
132سوکت و رله فیندر 24VDC چهار کنتاکت 12 آمپر 56.34.9.024634,800-مشاهده
133سوکت و رله فیندر 12VAC دو کنتاکت 10 آمپر 60.12.8.012335,225-مشاهده
134سوکت و رله فیندر 24VAC دو کنتاکت 10 آمپر 60.12.8.024331,775-مشاهده
135سوکت و رله فیندر 48VAC دو کنتاکت 10 آمپر 60.12.8.048379,500-مشاهده
136سوکت و رله فیندر 220VAC دو کنتاکت 10 آمپر 60.12.8.230312,225-مشاهده
137سوکت و رله فیندر 12VDC دو کنتاکت 10 آمپر 60.12.9.012331,775-مشاهده
138سوکت و رله فیندر 24VDC دو کنتاکت 10 آمپر 60.12.9.024312,225-مشاهده
130سوکت و رله فیندر 12VAC سه کنتاکت 10 آمپر 60.13.8.012341,665-مشاهده
140سوکت و رله فیندر 24VAC سه کنتاکت 10 آمپر 60.13.8.024341,665-مشاهده
141سوکت و رله فیندر 48VAC سه کنتاکت 10 آمپر 60.13.8.048381,915-مشاهده
142سوکت و رله فیندر 60VAC سه کنتاکت 10 آمپر 60.13.8.060381,915-مشاهده
143سوکت و رله فیندر 110VAC سه کنتاکت 10 آمپر 60.13.8.110356,615-مشاهده
144سوکت و رله فیندر 220VAC سه کنتاکت 10 آمپر 60.13.8.230330,165-مشاهده
145سوکت و رله فیندر 12VDC سه کنتاکت 10 آمپر 60.13.9.012339,365-مشاهده
146سوکت و رله فیندر 24VDC سه کنتاکت 10 آمپر 60.13.9.024335,915-مشاهده
147سوکت و رله فیندر 48VDC سه کنتاکت 10 آمپر 60.13.9.048381,915-مشاهده
148سوکت و رله فیندر 110VDC سه کنتاکت 10 آمپر 60.13.9.110356,615-مشاهده
149سوکت و رله فیندر 125VDC سه کنتاکت 10 آمپر 60.13.9.125409,515-مشاهده
150سوکت و رله فیندر 220VDC سه کنتاکت 10 آمپر 60.13.9.220499,215-مشاهده
151سوکت و رله فیندر 220VAC سه کنتاکت 16 آمپر 62.33.8.230518,650-مشاهده
152سوکت و رله فیندر 24VDC سه کنتاکت 16 آمپر 62.33.9.024496,800-مشاهده
153سوکت و رله فیندر 24VAC دو کنتاکت 8 آمپر 46.52.8.024368,000-مشاهده
154سوکت و رله فیندر 110VAC دو کنتاکت 8 آمپر 46.52.8.110274,850-مشاهده
155سوکت و رله فیندر 230VAC دو کنتاکت 8 آمپر 46.52.8.230416,300-مشاهده
156سوکت و رله فیندر 12VDC دو کنتاکت 8 آمپر 46.52.9.012323,150-مشاهده
157سوکت و رله فیندر 24VDC دو کنتاکت 8 آمپر 46.52.9.024323,150-مشاهده
158سوکت و رله فیندر 110VDC دو کنتاکت 8 آمپر 46.52.9.110369,150-مشاهده

راهنمای انتخاب و نقشه رله فیندر

در این مقاله ابتدا شرح مختصری از شرکت فیندر بیان می‌گردد و پس‌ازآن به تفضیل در مورد راهنمای انتخاب رله فیندر و نحوه سیم‌بندی آن صحبت خواهیم کرد.

 مشاهده لیست قیمت رله فیندر

 معرفی شرکت فیندر

شرکت فیندر باهدف تولید رله‌های صنعتی در سال ۱۹۵۴ تأسیس گردید. ساخت اولین رله در این شرکت به ۵ سال  قبل از تأسیس آن یعنی سال ۱۹۴۹ بازمی‌گردد. از آن سال تاکنون فیندر بیش از ۱۲٫۵۰۰ کالا در زمینه‌های صنعتی و هوشمند سازی تولید نموده است و در همه قاره‌ها و اکثر کشورهای مهم صنعتی دنیا، نمایندگی مستقیم فروش دارد. ازآنجایی‌که پرمصرف‌ترین محصول شرکت فیندر در ایران رله می‌باشد، لذا در این مقاله قصد داریم تا مهم‌ترین خانواده‌های رله فیندر را معرفی نماییم. در ویدیوی زیر با تاریخچه شرکت فیندر آشنا می‌شوید:

 راهنمای انتخاب رله فیندر:

رله فیندر سری ۳۸۵۱

سری۳۸ از خانواده فیندر جزو رله‌های فوق باریک یا اصطلاحاً رله PLC است. حداکثر جریان خروجی این رله‌ها ۶ آمپر است. سوکت این سری ۹۳.۰۱ است.

نقشه رله فیندر سری ۳۸۵۱

در این سری ورودی‌ها در یک سمت و خروجی‌ها در سمت دیگر است. در کنار سوکت لیبل جهت راهنمایی و نصب اسان هک شده است. جهت مشاهده در سایز بزرگ‌تر، روی عکس کلیک کنید.سیم بندی رله فیندر سری ۳۸۵۱

رله فیندر سری ۳۹۱۱

سری۳۹ از خانواده فیندر جزو رله‌های فوق باریک یا اصطلاحاً رله PLC است. دو تفاوت عمده سری ۳۹ و ۳۸ عبارت‌اند از:

  1. بوبین رله‌های سری ۳۹ قابلیت تحریک با هر دو ولتاژ AC و DC را دارند؛ این در حالی است که سری ۳۸ تنها با ولتاژ DC تحریک می‌شود.
  2. سری ۳۹ نیاز به تابلویی با عمق بیشتر دارد.

رله فیندر سری 3911

 

رله فیندر سری ۴۰۶۱ و ۴۰۵۲

سری ۴۰۶۱، تک‌کنتاکت ۱۶ آمپر و سری ۴۰۵۲ دو کنتاکت ۸ آمپر است. سری ۴۰۶۱ شامل دو زیر خانواده ۴۰۶۱۷ ( رله‌های بوبین حساس) و ۴۰۶۱۹ ( رله‌های بوبین برای کاربردهای معمول) می‌باشد. شکل ظاهری این دو سری کاملا مشابه یکدیگر است و تنها تفاوت آن‌ها در کنتاکت خروجی است. توجه: جریان‌های ۱۶ و ۸آمپر بالا مربوط به بار اهمی است و چنانچه بار از نوع سلفی (مانند بار موتوری) یا خازنی (مانند روشنایی) است جریان‌ها به ترتیب به ۳ و ۱.۵ آمپر افت می‌کند. یعنی با رله ۴۰۶۱ حداکثر می‌توان یک موتور با جریان نامی ۳ آمپر را راه‌اندازی کرد. این خانواده از فیندر را می‌توان با استفاده از سوکت های ۹۵۰۵ در تابلو نصب نمود.این محصول در بازار به نام “رله شیشه‌ای فیندر” نیز معروف می‌باشد.

  • سوکت SPA9505 دارای نگهدارنده پلاستیکی است و زیبایی ظاهری بیشتری نسب به SMA9505 دارد ولی اندکی گران‌تر است.
  • سوکت SMA9505 دارای نگهدارنده فلزی بوده و ارزان‌تر از SPA9505 است.

رله فیندر ۴۰۶۱ و سوکت ۹۵۰۵

 نقشه رله فیندر سری ۴۰۶۱ و سوکت ۹۵۰۵

نحوه سیم‌بندی رله فیندر سری ۴۰۶۱ مطابق تصویر زیر است. پایه‌های A1/A2 به عنوان ورودی بوده و باید ولتاژ تحریک رله به این پایه‌ها اعمال گردد. برای رله‌های تک کنتاکت ۴۰۶۱ می‌توان از هر یک از خروجی‌های COM,NO,NC استفاده کرد به شرط آنکه جریان مورد نیاز بار متصل به خروجی کمتر از ۶ آمپر باشد. توجه: اگر جریان خروجی بیش از ۶ آمپر است، باید پایه ۱۱به۲۱، ۱۴به۲۴ و ۱۲به۲۲ جامپر شود. جهت مشاهده در سایز بزرگ‌تر، روی عکس کلیک کنید.

سیم بندی رله فیندر سری 4061 و سوکت 9505

 

نقشه رله فیندر سری ۴۰۵۲ و سوکت ۹۵۰۵

نحوه سیم‌بندی رله فیندر سری ۴۰۵۲ در ورودی همانند ۴۰۶۱ است و باید ولتاژ تحریک رله به پایه‌های A1/A2 اعمال گردد. از سوکت ۹۵۰۵ می‌توان برای اتصال رله‌های دو کنتاکت نیز استفاده کرد. برای رله‌های دو کنتاکت ۴۰۵۲ باید خروجی‌های COM,NO,NC جداگانه سیم‌بندی گردد و دقت شود که حداکثر جریان بار می‌تواند ۸آمپر باشد. جهت مشاهده در سایز بزرگ‌تر، روی عکس کلیک کنید.سیم بندی رله فیندر سری 4052 و سوکت 9505سری ۴۰۶۱ را عموماً در خروجی‌های PLC نیز استفاده می‌کنند.بزرگ‌ترین نقص سوکت‌های ۹۵۰۵، عدم داشتن نشانگر LED و دیود محافظ هرزگرد می‌باشد، که البته با صرف هزینه‌ای نسبتاً بالا ( بیش از قیمت خود رله) می‌توان این ماژول را جداگانه تهیه و نصب نمود. برای کاهش هزینه و راحتی سیم‌کشی، کوشا الکترونیک البرز اقدام به تولید رله برد فیندر نموده است. ازجمله ویژگی‌های این محصول می‌توان به دارا بودن نشانگر LED  و دیود محافظ هرزگرد، دارای سر مشترک در ورودی جهت کاهش حجم سیم‌کشی،روکش رزین روی برد اشاره نمود. همچنین علاوه بر قابل تعویض بودن رله‌ها، خود رله برد را نیز به علت دارا بودن ترمینال‌های جداشونده در کسری از دقیقه تعویض نمود. هم اکنون این محصول در مدل های ۱۲ و 24 ولت تولید می‌شود.

 

مشاهده قیمت رله فیندر

 

رله برد 12 و 24 ولت فیندر

 

رله فیندر سری ۵۵۳۲

سری ۵۵۳۲، ۲ کنتاکت ۱۰ آمپر بوده و کنتاکت آن‌ها روکش شده با آلیاژ نیکل-نقره می‌باشد.بسته‌بندی خانواده ۵۵۳۲ به‌صورت ۸ پایه خطی ( پایه سوکتی) می‌باشد. این خانواده از رله فیندر علاوه بر دارا بودن نشانگرLED دارای فلگ مکانیکی و دکمه تست قفل شونده نیز می‌باشند. بوبین این رله‌ها بسته به مدل، همه ولتاژهای ۱۲، ۲۴ ولت DC و ۲۴، ۱۱۰ و ۲۲۰ ولت AC را پشتیبانی می‌کند. این رله‌ها به نام‌های “رله فیندر دو کنتاکت” و “رله کمکی ۱۰آمپر” نیز در بازار نامیده می‌شوند. رله فیندر ۵۵۳۲ را از طریق سوکت ۹۴۸۲ قابل نصب روی ریل تابلو می‌باشد.

رله فیندر ۵۵۳۲ و سوکت ۹۴۸۲

 

نقشه رله فیندر سری ۵۵۳۲ و سوکت ۹۴۸۲

در سوکت ۹۴۸۲، ورودی تحریک بوبین در بالای سوکت قرار دارد و کنتاکت‌های خروجی در سمت چپ و راست قرار گرفته‌اند. جهت مشاهده در سایز بزرگ‌تر، روی عکس کلیک کنید.سیم بندی رله فیندر سری ۵۵۳۲ و سوکت 9482

رله فیندر سری ۵۵۳۳

سری ۵۵۳۳، ۳ کنتاکت ۱۰ آمپر بوده و کنتاکت آن‌ها مانند دیگر مدل‌ها با آلیاژ نیکل-نقره روکش شده است.بسته‌بندی خانواده ۵۵۳۳ به‌صورت ۱۱ پایه خطی ( پایه سوکتی) می‌باشد. این خانواده از رله فیندر علاوه بر دارا بودن نشانگرLED دارای فلگ مکانیکی و دکمه تست قفل شونده نیز می‌باشند. بوبین این رله‌ها بسته به مدل همه ولتاژهای ۱۲، ۲۴ ولت DC و ۲۴، ۱۱۰ و ۲۲۰ ولت AC را پشتیبانی می‌کند. این رله‌ها به نام‌های “رله فیندر سه کنتاکت” و “رله کمکی ۱۰آمپر” یا “رله صنعتی فیندر”  نیز در بازار نامیده می‌شوند. رله ۵۵۳۳ را از طریق سوکت ۹۴۷۳ قابل‌نصب روی ریل تابلو می‌باشد.

رله فیندر ۵۵۳۳ و سوکت ۹۴۷۲

نقشه رله فیندر سری ۵۵۳۳ و سوکت ۹۴۷۳

در سوکت ۹۴۷۳ که مخصوص رله‌های ۳کنتاکت فیندر طراحی شده است، بوبین و پایه‌های COM در بالای سوکت تعبیه شده‌اند و پایه‌های NO و NC در پایین سوکت هستند.جهت مشاهده در سایز بزرگ‌تر، روی عکس کلیک کنید.سیم بندی رله فیندر سری ۵۵۳۳ و سوکت 9473

رله فیندر سری ۵۵۳۴

سری ۵۵۳۴، ۴ کنتاکت ۷ آمپر بوده و با کنتاکت هایی روکش شده با آلیاژ نیکل-نقره می‌باشد .بسته‌بندی خانواده ۵۵۳۴ به‌صورت ۱۴ پایه خطی ( پایه سوکتی) می‌باشد. این خانواده از رله فیندر همانند سری‌های ۵۵۳۲ و ۵۵۳۳ دارای نشانگرLED ، فلگ مکانیکی و دکمه تست قفل شونده می‌باشند. بوبین این رله‌ها بسته به مدل همه ولتاژهای ۱۲، ۲۴ ولت DC و ۲۴، ۱۱۰ و ۲۲۰ ولت AC را پشتیبانی می‌کند. این رله‌ها به نام‌های “رله فیندر چهار کنتاکت” یا “رله صنعتی” نیز در بازار نامیده می‌شوند. رله ۵۵۴۳ را از طریق سوکت ۹۴۸۴ قابل‌نصب روی ریل تابلو می‌باشد.

رله فیندر ۵۵۳۴ و سوکت ۹۴۸۴

 

نقشه رله فیندر سری ۵۵۴۳ و سوکت ۹۴۸۴

در سوکت ۹۴۸۴ همانند ۹۴۷۳، پایه‌های ورودی بوبین و ۴ پایه COM در بالای سوکت قرار گرفته و پایه‌های NO و NC در پایین سوکت هستند. جهت مشاهده در سایز بزرگ‌تر، روی عکس کلیک کنید.سیم بندی رله فیندر سری ۵۵۳۴ و سوکت 9484

سری ۶۰۱۲

سری ۶۰۱۲، ۲ کنتاکت ۱۰ آمپر بوده و با کنتاکت هایی روکش شده با آلیاژ نیکل-نقره می‌باشد .بسته‌بندی خانواده ۶۰۱۲ به‌صورت ۸ پایه گرد ( پایه پینی) می‌باشد. عمده تفاوت سری ۶۰ با سری ۵۵ نداشتن نشانگر LED می‌باشد، منتها فلگ مکانیکی و دکمه تست قفل شونده را دارند. بوبین این رله‌ها بسته به مدل همه ولتاژهای ۱۲، ۲۴ ولت DC و ۲۴، ۱۱۰ و ۲۲۰ ولت AC را پشتیبانی می‌کند. این رله به نام “رله فیندر پایه گرد” نیز نامیده می‌شوند. رله فیندر ۴۳ را از طریق سوکت ۹۰۲۲ قابل‌نصب روی ریل تابلو می‌باشد.

فیندر 6012 و سوکت 9022

نقشه رله فیندر سری ۶۰۱۲ و سوکت ۹۰۲۲

در سوکت ۹۰۲۳، پایه‌های ورودی بوبین و ۲ پایه COM در بالای سوکت قرار گرفته و پایه‌های NO و NC در پایین سوکت هستند( پایه‌های ۱۱،۱۲ و ۱۴ مربوط به کنتاکت اول و پایه‌های ۳۱،۳۲ و ۳۴ مربوط به کنتاکت دوم هستند). جهت مشاهده در سایز بزرگ‌تر، روی عکس کلیک کنید.سیم بندی سری ۶۰۱۲ و سوکت 9022

سری ۶۰۱۳

سری ۶۰۱۳، ۳ کنتاکت ۱۰ آمپر بوده و با کنتاکت های روکش شده با آلیاژ نیکل-نقره می‌باشد .بسته‌بندی خانواده ۶۰۱۳ به‌صورت ۱۱ پایه گرد ( پایه پینی) می‌باشد. ۶۰۱۲ فاقد نشانگر LED می‌باشد، منتها فلگ مکانیکی و دکمه تست را دارد. بوبین این رله‌ها بسته به مدل همه ولتاژهای ۱۲، ۲۴ ولت DC و ۲۴، ۱۱۰ و ۲۲۰ ولت AC را پشتیبانی می‌کند. این رله‌ها به نام‌های “رله فیندر پایه گرد” و “رله فیندر ۳ کنتاکت پایه گرد” نیز نامیده می‌شوند. رله ۶۰۱۳ را از طریق سوکت ۹۰۲۳ قابل‌نصب روی ریل تابلو می‌باشد.

فیندر 6013 و سوکت 9023

نقشه رله فیندر سری ۶۰۱۳ و سوکت ۹۰۲۳

در سوکت ۹۰۲۳، پایه‌های ۱۱،۱۲ و ۱۴ مربوط به کنتاکت ۱، پایه‌های ۲۱،۲۲ و ۲۴ مربوط به کنتاکت ۲ و پایه‌های ۳۱،۳۲ و ۳۴ مربوط به کنتاکت ۳ هستند. جهت مشاهده در سایز بزرگ‌تر، روی عکس کلیک کنید.سیم بندی سری ۶۰۱۳ و سوکت 9023

  در این مقاله در مورد راهنمای انتخاب رله فیندر و نحوه سیم‌بندی آن صحبت کردیم. خوشحال میشیم تجربیات خودتون رو در بخش دیدگاه با ما و دیگر همکاران به اشتراک بگذارید.

رله چیست ؟

رله را ژوزف هانری در سال ۱۸۳۵ میلادی اختراع کرد. اگر بخواهیم رله را تعریف کنیم باید بگوییم رله ها ، سوییچ ها و یا کلید های الکترومکانیکی (EMR) هستند که با دادن یک ولتاژ به پایه های ورودی آن و برق دار کردن سیم پیچ (بوبین)، بدلیل ایجاد میدان الکترومغناطیسی ، کنتاکت های آن را با ایجاد یک نیروی الکترومغناطیسی از حالت اولیه خود خارج کرده و به حالت ثانویه می برد. از این ویژگی جهت کنترل (خاموش و روشن کردن ) مدار ها یا دستگاه ها با جریان بالا توسط یک سیگنال کنترلی ضعیف و بدون دخالت مستقیم انسان استفاده می گردد.
از لحاظ ساختاری و کارکردی رله ها و کنتاکتورها شبیه یکدیگر هستند با این فرق که رله ها عمدتا در مدار فرمان استفاده شده ولی کنتاکتورها در مدار قدرت مورد استفاده قرار می گیرند.
در این مقاله قصد داریم به معرفی رله های فیندر بپردازیم.

ساختار رله

رله ها به صورت کلی از قسمت هایی همچون سیم پیچ (بوبین)، کنتاکت (تیغه) های ثابت و متحرک ، یوغ (Yoke) ، فنر ، آرمیچر (Armature) و محفظه نگهدارنده این تجهیزات ساخته شده اند .

پایه ها یا مشترک (COM) هستند و یا در حالت باز (NO) و یا بسته (NC) قرار دارند.

رله فیندر

مقاومت روی سر کنتاکت ها به مرور زمان در اثر جرقه (آرک) ها زیاد می شود و اگر در زمان مناسب تعویض نشوند کنتاکت ها ذوب می شوند و اتصال کوتاه رخ می دهد . تعداد پایه ها در یک رله بدین صورت محاسبه می شود که هر کنتاکت یک پایه باز و یک پایه بسته و یک پایه مشترک دارد و دو پایه مربوط به بوبین هم به این مجموع اضافه می شود، مثلا یک رله دو کنتاکت، 4 تا پایه باز و بسته و 2 تا پایه مشترک و 2 تا پایه بوبین خواهد داشت که مجموعا 8 پایه داریم و باید متناسب با آن سوکت تهیه شود.

رله چیست ؟ بررسی رله فیندر ایتالیا

استفاده از دیود بایاس معکوس

همانطور که اشاره کردیم، کارکرد رله های الکترومکانیکی بر اساس خاصیت الکترومغاطیسی بوبین یا سیم پیچ هست که همین باعث بوجود آمدن برخی مشکلات می شود. چون بوبین یک سلف هست و هنگام برقدار شدن و قطع شدن برق اطراف خود یک میدان الکترومغناطیسی القایی بوجود میاورد و همین باعث ایجاد یک ولتاژ معکوس در مدار شده که به ترانزیستورها یا میکروکنترلرهای مدار آسیب میرساند.برای رفع این مشکل از دیود بایاس معکوس یا دیود هرزگرد (Flywheel Diode) استفاده می شود.

نحوه عملکرد رله

با برق دار شدن بوبین حالت مغناطیسی ایجاد و تیغه متحرک به سمت بوبین جذب می شود و کنتاکت ها از حالت بسته به حالت باز تغییر وضعیت می دهند.

رله های حالت جامد SSR

رله های الکترومکانیکی هر چند ارزان و مصرف آسانی دارند اما در مواقعی که نیاز به سرعت سوییچینگ زیاد و عمر طولانی و نبود نویز باشد نمیتوانند نیاز مصرف کننده را تامین کنند برای همین از رله های حالت جامد که فاقد قطعات مکانیکی هستند استفاده می گردد.

رله فیندر

در بازار ایران رله ها با برندهای متنوعی یافت می شود و معمولا نیاز همه مشتریان پاسخ داده می شود ، اما برندهای محبوب و معتبر رله FINDER و OMRON و PHOENIX CONTACT و Weidmuller می باشد . به دلیل استهلاک رله توصیه می شود از برندهای معتبر و فروشنده های معتبر بازار خرید کنید. ما در اینجا برخی از مدل های برند رله فیندر را بررسی می کنیم.

رله فیندر سری 40

در ابتدا خانواده پرکابرد سری 40 رله فیندر را بررسی می کنیم که در 6 نوع تولید می شوند.

  • به لحاظ کنتاکت در دو مدل تک کنتاکت و دو کنتاکت وجود دارند و به لحاظ نوع بوبین در 4 مدل AC/DC و AC و DC و sensitive DC تولید می شوند . یکی از پرکاربردترین های این خانواده سری 40.61 می باشد .
  • جنس پایه های این خانواده طبق کاتالوگ (ولتاژ AC) در حالت استاندارد AgNi برای 40.31 و 40.51 و 40.52 می باشد و برای 40.61 از جنس AgCdO استفاده شده .
  • سوکت مربوط به این خانواده سری 95 هست که برای 40.31 از 95.03 و برای 40.51 و 40.52و 40.61 از پایه 95.05 استفاده می شود .
  • به دلیل عدم وجود LED و دیود هرزگرد بصورت استاندارد ماژول های LED و دیود هرزگرد از خانواده 99.02 تعریف شده اند . تایمر از خانواده 86.30 و جامپر هم کد 095.18 می باشد.


دانلود کاتالوگ رله فیندر سری 40


رله فیندر

رله فیندر سری 55

این خانواده نیز از سری های پر کاربرد رله فیندر می باشند که در 3 مدل 2 کنتاکت (55.32) (10 آمپر) و 3 کنتاکت (55.33) (10 آمپر) و 4 کنتاکت (55.34) (7 آمپر) تولید می شوند . در حالت استاندارد جنس پایه ها از آلیاژ نقره–نیکل (AgNi) بوده و دارای دکمه تست قابل قفل شدن و فلگ مکانیکی و نشانگر LED می باشد. سوکت (پایه) استاندارد سری 94 و ماژول EMC سری 99 و تایمر 86.30 هست. طراحی پایه های خانواده ۵۵ به‌صورت ۱۴ پایه خطی می‌باشد.

ولتاژ نامی در حالت AC بصورت 6 – 12 – 24 – 48 – 60 – 110 – 120 – 230 – 240 ولت و در حالت Dc بصورت 6 – 12 – 24 – 48 – 60 – 110 – 125 – 220 ولت می باشد.


دانلود کاتالوگ رله فیندر سری 55


رله فیندر

رله فیندر سری 60

دو عضو پرکاربرد این خانواده رله های 60.12 و 60.13 می باشند که اصطلاحا در بازار رله پایه گرد فیندر هم نامیده می شوند . در دو مدل 2 کنتاکت (60.12) و 3 کنتاکت (6013) و با جریان 10 آمپر تولید شده و دارای دکمه تست قابل قفل شدن و فلگ مکانیکی می باشد . سوکت های 90.21 و 90.22 و 90.23 برای نصب این رله ها روی تابلو برق استفاده می شوند . جنس پایه ها هم درحالت استاندارد از جنس آلیاژ نقره – نیکل (AgNi) می باشد.


دانلود کاتالوگ رله فیندر سری 60


رله فیندر

رله PLC های فیندر

رله های های سری 34.51 (الکترومکانیکی) و 34.81 (حالت جامد) رله های سری فوق باریک یا Ultra-Slim فیندر هستند که در اصطلاح رله PLC نیز نامیده می شوند . این رله ها وقتی از سوکت های سری 93.0 یا 93.5 استفاده شوند به نام های 38 و درصورتی که از سوکت های سری 93.6 استفاده شوند به نام 39 تغییر نام می دهند.


دانلود کاتالوگ رله پی ال سی سری 39 فیندر

دانلود کاتالوگ رله پی ال سی سری 38 فیندر


رله فیندر

رله فیندر

رله فیندر

 توضیحات بیشتر درباره رله فیندر

رله فیندر، تجهیزی بسیار مشابه کنتاکتور است چراکه دارای تعدادی کنتاکت و بویین است. بویین با برق دار شدن تحریک می شود و تغییر وضعیت می دهد. از این جهت عملکردی بسیار مشابه با کنتاکتور داراست. جهت قطع و وصل کردن بارهای کوچک در مدارفرمان از رله استفاده می گردد. از جمله ویژگی های بسیار خوب رله فیندر ها، کوچک بودن، ارزانی و طول عمر بالا، گارانتی آن هاست.

از ویژگی های مهم برند فیندر، موجودی خوب و داشتن گارانتی در ایران است که مهندسین فنی را قانع می کند که یکی از گزینه های اصلی خود را خرید رله فیندر قرار دهند.

شاید بتوان گفت پر مصرف ترین خانواده فیندر سری 40 آن است که سری 40.61 آن تک کنتاکت بوده و جزو پر فروش ترین رله ها هستند. عدد بعدی در کد فنی رله AC (8) یا DC (9) بودن را نشان می دهد. عدد بعد ولتاژ بوبین را مشخص کرده و ادامه کد، آپشن ها و جنس پلاتین رله را مشخص می کند. برای مثال کد 40.61.9.024.0000 رله شیشه ای تک کنتاکت فیندر با ولتاژ بوبین 24 ولت دی سی هست.
سری پر فروش دیگر رله فیندر خانواده 55 می باشد. اگر رله دو کنتاکت یا رله سه کنتاکت و یا رله 4 کنتاکت (رله 14 پایه فیندر) با جریان 10 آمپر باشید باید سراغ این سری بیایید. برای مثال کد 55.34.8.230.0054 یک رله 4 کنتاکت 230 ولت AC هست.
اگر نیاز به دانستن قیمت رله فیندر دارید می توانید از جدول بالا و با فیلتر کردن تعداد کنتاکت و ولتاژ بوبین و نوع ولتاژ آن می توانید از حدود قیمت آن (بدلیل نوسان قیمت ارز جهت خرید رله با کارشناسان ما از طریق واتساپ و یا تلفنی قیمت ها را بررسی بفرمایید) آگاه شوید. لیست قیمت رله فیندر ایتالیا به ریال می باشد هم چنین لیست قیمت رله فیندر ایتالیا دارای تخفیف می باشد برای اطلاع از آن تماس بگیرید.

رله فیندر چیست؟ بررسی ساختار سری مختلف رله فیندر ایتالیا

finder

لیست قیمت انواع رله های AC فیندر ایتالیا 
قیمت ها فقط مربوط به رله تنها میباشد و در صورت نیاز به پایه جداگانه محاسبه می گردد. .
ردیف
مشخصات فنی
ولتاژ بوبین
تعداد کنتاک
نوع ولتاژ
آمپر کنتاک
نوع سوکت
تعداد پین
تصویر
قیمت واحد تومان
1
55.32.8.012.0040
12
3
DC
10
94.84
8

--------
2
55.32.8.024.0040
24
3
DC
10
94.84
8

250.000
3
55.32.8.0148.0040
48
3
DC
10
94.84
8

-----------
4
55.32.8.110.0040
60
3
DC
10
94.84
8

300.000
5
55.32.8.220.0040
110
3
DC
10
94.84
8

247.000
6

125
3
DC
10
94.84
8

335.000
7

230
3
DC
10
94.84
8

247000
8

12
3
DC

94.84
8

---------
9

24
3
DC

94.84
8

-----------
ساخت
فیندر ایتالیا
تعداد کنتاک
4/NO/4 - NC
سریال
۵۵.۳۲.۰۹

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...