شرکت صنایع الکتریکی پارس حفاظ در سال ۱۳۶۳ تاسیس شده و بعد یک دهه فعالیت در سال ۱۳۷۳ بانظارت و مشارکت فنی شرکت فانال آلمان و مشارکت بخش دولتی در ایران تحت لیسانس فانال آلمان فغالیت خود را در زمینه تولید تجهیزات برق صنعتی آغاز کرد. درسال۱۳۸۲مدیریت شرکت به بخش خصوصی واگذار شد و از آن تاریخ توسعه همه جانبه در بخش تولیدات به عمل آمد و اکنون پیشرو تولید کنندگان تجهیزات برق صنعتی در ایران می باشد .شایان ذکر است که کلیه تولیدات شرکت پارس حفاظ با نام تجاری (پارس فانال } عرضه میگردد و دارای ۲ سال گارانتی و ۱۰ سال خدمات پس از فروش می باشد.تولیدات این مجموعه شامل انواع کلیدهای اتوماتیک و میناتوری DC/AC ، کنتاگتورهای DC/AC و رله های حرارتی و لوازم جانبی آنه و تولید انواع میکروسوییج ها ، پوش پاتون های مختلف و کلیدها گردان و کنترل میباشد.
کنتاکتور پارس فانال با بوبین 220 ولت
کنتاکتور پارس فانال با بوبین 220 ولت یکی از انواع متنوع کنتاکتور ها می باشد. کنتاکتور ها یکی از پرکابردترین و پراستفاده ترین تجهیزات برق صنعتی و اتوماسیون صنعتی است توانایی قطع و وصل کردن اتصال مدار تکفاز یا سه فاز را دارد. با تحریک بوبین کنتاکتور از راه دور می توان این تجهیز بسیار کاربردی رو کنترل نمود. بوبین ها انواع مختلف دارند و با ولتاژ های مختلفی می توانند عمل قطع و وصل کنتاکتور را انجام دهند ، این ولتاژ تحریک می تواند AC یا DC باشد و سطح ولتاژ آن از ۲۴ ولت تا ۳۸۰ ولت متغییر است.
پرکاربردترین نوع کنتاکتور ها ، کنتاکتورهای سه فاز با تحریک ۲۲۰ ولت AC است که تقریبا در هر تابلو برق شما یکی از تجهیزات را خواهید دید. بوبین کنتاکتور با استفاده از ولتاژ ورودی و سیم پیچ داخلی خود می تواند میدان مغناطیسی ایجاد کند و باعث تغییر حالت عامل اتصال در کنتاکتور شود، ازین رو به این قطعات Electromagnetic Contact نیز می گویند.
کنتاکتور پارس فانال با بوبین 220 ولت قطعات الکترو مکانیکی به حساب می آید چون با نیروی الکتریکی و به صورت مکانیکی اتصال را کنترل می کند، این تبدیل انرژی الکتریکی به مکانیکی توسط بوبین انجام می شود و به غیر از جریان عبوری کنتاکتور تنها بخش متغییر در کنتاکتور ها می باشد، ازین رو برای تعمیر و نگهداری و تغییر نوع ولتاژ ورودی، بوبین های کناکتور ها قابل تعویض می باشند. یعنی در صورت خراب شدن بوبین یا تغییر ولتاژ تحریک ( به عنوان مثال از ۲۲۰ ولت AC به ۲۴ ولت DC ) می توانید آن را تعویض نمایید.
کنتاکتور پارس فانال با بوبین 220 ولت در جریان ها متفاوت ساخته می شوند و با توجه به جریان عبوری از آنها ابعاد و قیمتی متفاوت خواهند داشت. در حال حاضر در صنعت کنتاکتورها در رنج جریانی ۹ تا ۸۰۰ آمپر تولید می شوند. همانطور که گفته شده برعکس کلید این تجهیز قابلیت کنترل از راه دور را دارد و می تواند فرمان قطع و وصل اتصال را از مدار فرمان دریافت کند.
بخش فرمانی کنتاکتور پارس فانال با بوبین 220 ولت
مدل های کنتاکتور پارس فانال با بوبین 220 ولت
- PFC-9 , PFC-12 , PFC-18 ,PFC-22 برای تیپ 22 آمپر
- PFC-32 ,PFC-40 برای تیپ 40 آمپر
- PFC-50 ,PFC-65 ,PFC-75 ,PFC-85 برای تیپ 85 آمپر
- PFC-100 ,PFC-125 برای تیپ 125 آمپر
- مدل جریان های بالاتر شامل PFC-150, PFC-180, PFC-220, PFC-330, PFC-400, PFC-500, PFC-630 می شود.
کنتاکتور پارس فانال با بوبین 220 ولت، فرمان قطع و وصل کنتاکت خود را از طریق خط فرمانی به بوبین خود دریافت می کند برای همین اصولا به صورت کنترل از راه دور (Remote Control) می باشد. به همین منظور همواره خود کنتاکتور دارای ۱ یا ۲ کنتاکت باز ( Normally Open ) یا بسته ( Normally Closed ) است. معمولا کنتاکتور ها تا جریان ۲۵ دارای یک کنتاکت باز (NO) و یک بسته (NC) دارند، که این تعداد کنتاکت ها برای کنتاکتور های از ۳۲ آمپر به بالا، ۲ باز و ۲ بسته است.
این کنتاکت های کمکی همزمان با اتصال اصلی کنتاکتور تغییر می کند یعنی زمانی که بوبین کنتاکتور تحریک می شود، تیغه های اتصال باز، بسته و تیغه های اتصال بسته ، باز خواهند شد. ازین طریق می توان فرمانی دیگه را به بخش دیگری از مدار ارسال کرد. البته یکی از متداولترین روش های استفاده از این کنتاکت های کمکی، ایجاد مدار خود نگهدار کنتاکتور است.
حالت خود نگهدار کنتاکتور یعنی با تحریک مقطعی بوبین کنتاکتور ، بوبین عمل می کند و با کمک یکی از کنتاکت های باز خود که بسته شده جریان لازم برای ماندن در حالت فعال را تامین می کند ، حال با قطع محرک اولیه بوبین باز هم در حالت تحریک باقی می ماند و اتصال کنتاکتور برقرار خواهد ماند. البته قطعا با گذاشتن کلید ، شاسی یا خط فرمانی دیگر در این مدار می شود این اتصال بوبین را جدا کرد و کنتاکتور قطع شود.
با توجه به کاربردی بودن کنتاکت های کمکی کنتاکتور، شرایط رو برای کنتاکتور ها ایجاد کرده اند که بتوان این کنتاکت ها رو به صورت یک قطعه جداگانه و جانبی بروی کنتاکتور ها نصب کرد. این قطعات تعداد کنتاکت های باز یا بسته مورد نیاز شما را افزایش می دهند. این محصولات در دو مدل کلی تولید می شوند: نصب از کنار و نصب روی کنتاکتور.
برای اطلاعات بیشتر در مورد ساختار کلی کنتاکتور ها می توانید به این لینک مراجعه کنید
دیدگاه خود را بنویسید